Megettem ma egy szelet Győri Édes Jó reggelt-et,3 db Mc Chicken McNuggets-et, egy tányér húslevest, és 6 db parizert egy zsemlével. Ez mennyi kalóriának felel meg?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 16:56
1/6 anonim válasza:
A fene egye meg a bendödet! :) Nem tudom, hogy hány kalória.
2/6 anonim válasza:
maximum 1000-1200, Ez pont elég egy 10-12 éves gyereknek, egy felnőttnek ez koplalás.(ugyanis az a 6 db parizel egy zsömlében, nem valami kalória bomba étel)
3/6 anonim válasza:
ezt értsd úgy hogy ha legalább 110 cm vagy, és legalább 30 kg, akkor is kell 1000 kalória a tested működéséhez(alap anyag csere)
5/6 anonim válasza:
Ez elég karcsú kalória szempontjából!
Netán fogyózol?
6/6 anonim válasza:
1 szelet jó reggelt - 56 kcal (mármint 1 db keksz, egy csomagban 4 db van szal ha egy csomagot ettél az 4*56 kcal)
1 zsemle - 150 kcal
6 db parizer - sztem 80-90 kcal
húsleves - 150-200 kcal
mekis kaja: 150-200 kcal
---
~~650 kcal kb.
attól függ mekkora adag volt a húleves, a mekis kaja, és meg volt-e vajazva a zsemle pl? ha a húslevesben sok a hús az még több kcal. de nagyon max 700-800 lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!