Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kolbász héját ha véletlen...

A kolbász héját ha véletlen megettem lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Vettem a boltba egy szálat,és nagyon nehezen jött le a héja,és szerintem maradt is rajta.Ha megettem lehet tőle bajom?
2009. aug. 9. 19:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
dehogyis.
2009. aug. 9. 19:52
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Megemészted.
2009. aug. 9. 19:54
 3/18 anonim válasza:
100%
te leszoktad venni?
2009. aug. 9. 19:58
 4/18 A kérdező kommentje:
Igen mindig...De ha nem lehet tőle baj akkor jó.Köszi a válaszokat
2009. aug. 9. 20:00
 5/18 anonim ***** válasza:
91%

Valaki azt irta, hogy megemészted! Amennyiben műbélbe volt töltve a kolbász, akkor nem emészted meg, de akkor sem lesz tőle semmi bajod! Vakbeled megvan még?

Ne haragudj, nem hagyhattam ki! Engedd meg, hogy adjak egy tanácsot. Ha túl száraz a kolbász, és nem lehet szépen lehúzni a bőrét, akkor forró iz alatt forgasd gyorsan körbe, amig kicsit kifehéredik a bőre, akkor szépen le tudod húzni egyben, hogy nem szakadozik apró darabokra, és nem marad véletlenül sem a kolbászon. Mégegyszer elnézést a vakbélért!

2009. aug. 9. 20:00
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Sose vacakolok vele ha nem jön le. Azt se tudom mibe van töltve. Megeszem és még soha nem volt semmi bajon tőle, pedig már vagy húsz éve fogyasztója vagyok.
2009. aug. 9. 20:07
 7/18 anonim ***** válasza:
69%
Hideg vízzel kell legközelebb lemosni, akkor könnyen lehúzható.
2009. aug. 9. 20:08
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Ha műbeles lett volna, azt könnyebben le tudtad volna szedni. Az ilyen márkásabbak többségéről nem véletlenül nehéz is leszedni, azt meg lehet enni! Dehogy lesz tőle bajod, én le sem szoktam szedni, sőt a szüleim sem. 46 évesek és még nem volt semmi bajuk tőle.
2009. aug. 9. 20:08
 9/18 A kérdező kommentje:

20:00-ás válaszadónak:semmi baj a vakbéllel én is szeretek hülyéskedni.

Köszi hogy válaszoltatok akkor megnyugodtam most már tényleg.

2009. aug. 9. 20:25
 10/18 anonim ***** válasza:
Dehogyis lesz bajod:)))
2009. aug. 9. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!