Mondanátok régi magyar sütemény, édesség recepteket?
Figyelt kérdés
őszibarack, csöröge2012. okt. 12. 15:51
3/30 anonim válasza:
Hájas kráfli 30/ff/Szombathely
A koromat azért írtam le,mert ez egy igazi ősrégi,dédanyámkorabeli, mára letünt édesség,és eddig bárhol mondtam, mindenhol úgy néztek rám, mint egy UFÓ-ra, még a szüleimkorú(50-60 éves emberek is), hogy jééé,te még ettél ilyet?!
Nos, igen!
6/30 anonim válasza:
Mustkolbász!
Ez az egyik legrégebbi recept, amiről tudok.
7/30 anonim válasza:
3.
Én is ezt akartam írni... Lehet azért, mert mamám vasi? :) Közel van. Igaz én nem szeretem, mert gyerek koromban imádtam és sokszor bezabáltam belőle, egyszer csak túl sok volt... :D Még most, 20-on évesen is a hányinger kerülget, amikor rá gondolok... :D Mindenkinek ajánlom, de csak mértékkel! :D
9/30 anonim válasza:
Vízen kullogó. konyharuhába kell kötni és vízbe eresztve keleszteni.
10/30 anonim válasza:
Rigó Jancsi, Lúdlábtorta,Piramis szelet, Sarokház (csupa tejszínhab volt) Orosz krémtorta (Orosz Józseftől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!