Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hol kapható csoki pocky...

Hol kapható csoki pocky Budapesten, környékén?

Figyelt kérdés

A ropstart és animelandet ismerem de helyben szeretnék venni valahol.

Budapesten, Soroksáron valamilyen nagyobb bevásárló központban pl. Tesco, Lidl, stb látni manapság?

Vagy kisebb bolt, estleg a Nyugati környékén valahol?

2012. szept. 22. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a Müllerben szoktam látni, bár nem tudom felétek van-e.
2012. szept. 22. 12:58
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát nem sok van, eddig talán 1 láttam de keresek! :)

Melyik müllerben szoktál látni, valahol budapesten, vagy messzebb,pl Debrecen,vagy Pécs kb merre?

2012. szept. 22. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
A Tescoban most volt 549Ft-ért étcsokis meg tejcsokis, Mikado márkájú pocky (legalábbis Vácott), nem tudom, hogy budapesti Tescokban kapható-e. Ezenkívül Pesten a Culinarisban láttam (Jászaitól nem messze, Balassi Bálint utca), csokisat, zöld teásat, és valami rózsaszín hellokittyset, ezek olyan 700-900Ft körül voltak.
2012. szept. 22. 21:39
 4/12 anonim ***** válasza:
2. kerület törökvész út kapy utca sarok, esetleg a rákóczi téri kíniai boltban lehet, hogy lehet kapni, nem tudom..
2012. szept. 23. 12:38
 5/12 anonim válasza:
Én is keresgélek már egy jó ideje, de ilyen nagy bevásárló központokban nem találok (Budai vagyok, de Pesten és Budaörsön vásárolunk.)
2012. szept. 25. 15:00
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindekinek!

Majd a Müllerben megnézem, és figyelek, ha látok még valahol majd megírom, bár nem nagy a valószínűsége hogy találok.

Ha valaki tud még valahol, örömmel várom a válaszokat! :)

2012. szept. 25. 17:00
 7/12 anonim válasza:
Tesco, egyik nap ott vettem~ De szerintem még Auchan-ban nézd meg
2012. szept. 26. 00:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Melyik tesco? *.*

Az Auchanban az édeségek,kekszeknél néztem de nem láttam.

Esetleg máshol lenne, másik sorban?

2012. szept. 26. 17:39
 9/12 anonim válasza:
Igazából, eddig mindegyikben láttam, csak figyelni kell mert 30 cm-n bezsúfolják őket XD
2012. okt. 2. 22:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Most voltam a hétvégén az europeumban levő müllerben és ott volt pocky, a legkülső édességes soron, ami már a háztartási szerek meg az italok felé van.
2012. okt. 2. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!