Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csomagoljak magamnak?

Mit csomagoljak magamnak?

Figyelt kérdés

sziasztok:) állt 3 hetente szoktam a barátaimmal menni mpzis filmvetítésre olcsón, ezért ilyen gyakran. Pestről indulunk ott a suli is de én másik városban lakok és suli után mindig átmegyek egy bnőmhöz és együtt megyünk, viszont későn érek haza.. mit csomagoljak? szendvics már unalmas..csak este későn nem szeretek enni.. tejberizsre gondoltam de nemtomh az eláll-e hnap délutánig ha ma este megcsinálom és hűtőbe lesz..ötletek?:/ vmi egyszerű

köszi:)

17L

2012. okt. 4. 16:09
 1/8 A kérdező kommentje:
mozis* + suliba hűtőbe betszem és bnőmnél megenném.. csak nem akarok mindig náluk enni mert az csóróság xd
2012. okt. 4. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
az is okés, de inkább csinálj rizses pudingot, az tutira nem folyik ki. Én még pucolt zöldségeket szoktam. pl répa.
2012. okt. 4. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Otthon lakj jól, és vigyél magaddal gyümölcsöt vagy vegyél út közben kakaót.:) Jó a tejberizs is szerintem.
2012. okt. 4. 16:20
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. okt. 4. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem pizza szeletet műanyag dobozba, a táska mélyére, hogy ne forduljon fel. Egész olcsón lehet mirelit pizzát venni. És mikróba beteszed máris mint a friss. Tipp, hogy az alját kicsit keményebbre kell sütni, szállításnál jól jöhet.
2012. okt. 4. 19:47
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi:D
2012. okt. 4. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:

tonhalkonzerv hozzá főzz pár szem krumplit vagy rizst az eláll

nudli, szilvásgombóc

paradicsomos hal pufirizzsel

gyümölcsök hozzá kefír ezt tudod útközbe is venni

2012. okt. 4. 22:56
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. okt. 5. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!