Mit csomagoljak holnapra a vonatra, és az egész napra? Sürgős! Szívesen felpontozok!
Semmi ötletem nincs mit vigyek holnapra enni.
Sajnos elég sokat eszem, mármint pl.: reggelire kér szenyót szoktam ennni....
Ötletem sincs holnap mit vigyek holnap.
Reggel amikor felkelek nincs időm enni, úgyhogy a suliban eszem, azután kb.: kis gyümit, ezután pedig a vonatra kéne kis ebédet, uzsonnát csomagolnom.
Általában véve minden alapanyag van itthon, egyszerűbb dolgokat el is tudok készíteni, ráadásul unom az állandó gyümölcs, kakaóscsiga, szendvics kombinációt, ráadásul most nem is szeretnék vásárolni,ráadásul nem is egészséges.Az egyetlen gond az, hogy a zsemle egy kicsit szikkadt, de van toast kenyér.
Nagyon köszönöm, hogy elolvastad a válaszokat szívesen felpontozom.
16l
Nincs fagyasztott pizzád?
Azt ha ma megsütöd, holnap is finom lesz...
Szerintem 3 választási lehetőséged van:
- Eldöntöd, hogy ami van, abból miket pakolsz és azt fogod enni
- Előre kitalálod, hogy holnap mire leszel éhes, és azokat pakolod
- Ha egyik sem megy, az otthoni hűtő tartalmát berakod egy hűtőtáskába, és magaddal viszel mindent.
Már bocsi! De ha azt sem tudjuk, hogy mi van otthon, azt sem írod, hogy hány étkezésre. Azt sem tudjuk, milyen ízlésed, elképzelésed van, akkor mit tudunk segíteni?
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
Azt ,hogy hány étkezésre van szükségem leírtam, a hozzávalóknál pedig tekintsétek úgy, hogy minden van, ami mindenhol szokott lenni. :) Mindenkinek mentek a kezek.
Vajas kenyér, tetejére csípős szalámi, főtt tojás karikákkal, zöldpaprika szeletekkel. Ezt összeborítva. Hozzá 1 doboz joghurt, vagy hasonló.
Kis müa dobozba rakhatsz sült, vagy rántott húst valami saláta-félével. Ez jó lesz a vonatra, nem is fog megromlani.
Tegyél néhány gyümölcsöt is, és valami rostos üdítőt, szükség esetén az is telíti a gyomrot.
Reggelire: tojásrántottás zsemle és tea termoszban
Ebéd: Rántott csirkemell vagy sült csirkecomb feldarabolva krumplival műanyag dobozban
Uzsi: süti, keksz és banán vagy mandarin
Ezeket szállítani is tudod :)
6-8 szendvicset, gyümölcsöt felvágva, meghámozva kis műanyag dobozban. Citromos teát.
A szendvicsbe tegyél uborkát,paprikát, mustárt kecsapt, sokkal jobb lesz. Mindbe mást. Hová utazol? Vigyél egy cshipszet vagy csokit az útra. És újságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!