Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc vajatok/marga...

Melyik a kedvenc vajatok/margarinotok?

Figyelt kérdés

Nekem PL. a Delma,de abból is az EXTRA Yoghurt! De szeretem még a Ramat kicsit olvadtan hmmmmm.....

Most is épp azt eszem nagy kanálal! (NYAMI)

2012. szept. 29. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a sósakat szeretem, de pl. a Delma szendvics is ízlik.

Kanállal viszont nem eszem, inkább csak belenyalok kajakészítés közben. Szívesebben kajálok bele a sajtkrémekbe, ízesített, fűszeres vajkrémekbe.

2012. szept. 29. 23:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem is a delma yoghurt sajnos extrat meg nem ettem mert evekkel ezelott kulfoldre koltoztem es akkor nem volt meg extra.

azota sem ettem olyat mint a delma pedig itt az osszes vajat/margarint vegigkostoltam mar

2012. szept. 30. 02:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te szándékosan provokálsz? Kinyitsz még egy dobozt, de már hányhatnékod van tőle?

Amúgy nekem is a Delma joghurtos a kedvenc, egyébként ha tehetem és nem sietek annyira az evéssel, akkor belga vajat kenek a kenyérre, sütibe, még akkor is, ha Rama-t írnak. Elképzelni se tudom, hogy a sütemény finomabb lenne növényi zsírral, mint vajjal... És nem azért eszek vajat, mert az az egészségesebb, hanem mert fincsibb! :

Amúgy ismerősök közt nekem is van, aki magába eszik vajat, de csak csipegetve, nem nagy kanállal. Nekem is fura, de néha kell neki ennyi! :)

2012. szept. 30. 07:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Sparos S-budget vajkrémet szoktam venni, de ha jól tudom a vajkrémeknek semmi köze az igazi vajhoz..
2012. szept. 30. 10:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Sajnos két komentem is törlõdöt :( nemtom mért..... még jöhetnek válaszok.....ki szeretném mind probálni! :)
2012. szept. 30. 11:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféle teavaj,a márka mindegy.

Margarinból meg a Florának az a szívkímélő,koleszterin barát.Talán Light?Annak nagyon jó az íze.

2012. szept. 30. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Delma, Flóra
2012. szept. 30. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

teavaj, márkázott teavaj friss kiflivel :)

margarint nem eszem, mert műanyag,

az egyiktől halálos beteg tudok lenni (egy hetes hányás-hasmenés kiszáradásig). Egyszer egy szendvics miatt ment fuccsba a külföldi utazásom.

2012. nov. 2. 14:13
 19/19 anonim válasza:
100%
Margarint semmiképp nem ennék, vajak közül szerintem a Meggle a legjobb
2012. nov. 9. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!