Melyik a kedvenc vajatok/margarinotok?
Nekem PL. a Delma,de abból is az EXTRA Yoghurt! De szeretem még a Ramat kicsit olvadtan hmmmmm.....
Most is épp azt eszem nagy kanálal! (NYAMI)
Én a sósakat szeretem, de pl. a Delma szendvics is ízlik.
Kanállal viszont nem eszem, inkább csak belenyalok kajakészítés közben. Szívesebben kajálok bele a sajtkrémekbe, ízesített, fűszeres vajkrémekbe.
nekem is a delma yoghurt sajnos extrat meg nem ettem mert evekkel ezelott kulfoldre koltoztem es akkor nem volt meg extra.
azota sem ettem olyat mint a delma pedig itt az osszes vajat/margarint vegigkostoltam mar
Kérdező, te szándékosan provokálsz? Kinyitsz még egy dobozt, de már hányhatnékod van tőle?
Amúgy nekem is a Delma joghurtos a kedvenc, egyébként ha tehetem és nem sietek annyira az evéssel, akkor belga vajat kenek a kenyérre, sütibe, még akkor is, ha Rama-t írnak. Elképzelni se tudom, hogy a sütemény finomabb lenne növényi zsírral, mint vajjal... És nem azért eszek vajat, mert az az egészségesebb, hanem mert fincsibb! :
Amúgy ismerősök közt nekem is van, aki magába eszik vajat, de csak csipegetve, nem nagy kanállal. Nekem is fura, de néha kell neki ennyi! :)
Mindenféle teavaj,a márka mindegy.
Margarinból meg a Florának az a szívkímélő,koleszterin barát.Talán Light?Annak nagyon jó az íze.
teavaj, márkázott teavaj friss kiflivel :)
margarint nem eszem, mert műanyag,
az egyiktől halálos beteg tudok lenni (egy hetes hányás-hasmenés kiszáradásig). Egyszer egy szendvics miatt ment fuccsba a külföldi utazásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!