Melyik a kedvenc csokid?
Nekem a Milka (abból is csak a tejes meg az epres),holland kagylós csoki ♥ meg van az Africana-nak egy kókuszos csokija azt is szeretem, a kinder csoki is jöhet + még egy : annak nem tudom a nevét,de német csoki és nagy mogyoró darabok vannak benne :)
Hát nektek?:D
Boci ét csoki kandirozott narancs héjjal.
Sajna kb 1,5 éve nem lehet kapni ...
a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon.
:)
amúgy viccet félretéve, szeretem a csokikat, de nem valami sűrűn eszem.
de ha választani kell, akkor a magas kakaótartalmú csokikat szeretem a legjobban.
3-as voltam.
A narancsos-kekszes csokoládé. :)
(Nem tudom fejből a márkáját-nevét, és most éppen nincs is itthon, szóval megnézni sem tudom.)
Ritter sport sima tejcsokis
Boci barackos-kekszes
Boci étcsoki egész mogyorós
Snickers
Milkákból azok a nagyon brutál nagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!