Kedvenc karácsonyi ételed/sütid?
Egészben,csont nélkül sült sertés comb gombamártással.
Sütinek mákos kalács és csokitorta.Nálunk van torta is karácsonykor,mert szülinap is van. :D
Nálam a Karácsony illatához, feelingjéhez nélkülözhetetlen a halászlé és a bejgli.
Természetesen szoktam(unk) mást is főzni, de ez a kettő "kötelező" alkotórész.
Hozzávaló még a csillagszóró illata, és a (rettenetesen rossz) habkarika a fáról, cérnáról leéve.
Lehet, hogy maradi(értsd:öreg) vagyok?
Én is imádom a csillagszóró illatát :)
Mivel mindenféle halat utálok, igy a halászlé nem a kedvencem. A karácsonyi menühöz nálam hozzátartozik a borleves, töltöttkáposzta, és a zserbó.
Érdekes, hogy a bort egyáltalán nem szeretem, soha nem iszom meg, de a borlevest mégis imádom.
Ha már illat akkor: mézeskalács, forraltbor, fenyő, csillagszóró :D Oh de imádom. Pedig mi nem is tartunk olyan nagy karácsonyt. Még vacsora sincs. Csak papámnál szokott lenni egy ebéd.
De én sokat sütögetek :D Ha saját családom lesz akkor tuti h megünnepeljük rendesen a karácsonyt. Mézeskalácsház, beigli, nagy ünnepi vacsora :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!