Melyik a kedvenc vajatok/margarinotok?
Nekem PL. a Delma,de abból is az EXTRA Yoghurt! De szeretem még a Ramat kicsit olvadtan hmmmmm.....
Most is épp azt eszem nagy kanálal! (NYAMI)
Spaar biovaj. Olyan íze van, mint gyerekkoromban (20-25 éve!) a teavajnak volt.
A te dolgod amúgy, de szerintem azért ezek kenyérre valók, és vékonyan... nem kanállal. El akarsz hízni?
Flora :)
De ááá kanállal enni margarint, csak úgy magában?! Elképzelni sem tudom, de elsőnek igaza van.
A sima teavaj.
(1-es, ha annyira szereted a teavajat, akkor miért olyat veszel ami hasonló, ahelyett hogy kifejezetten azt vennél? :))
Én még életemben nem hallottam olyanról, aki kanállal ette a margarint. Nem is egészséges, csak azért kell, mert mégiscsak olyan száraz a szendvics nélküle.
És kb olyan borzalmas magában, mintha zsírt kanalazna az ember.
Én a rama sósat szeretem, de a Bords eve sem rossz.
Vagyis igazán nagyon a teavajat szeretem, de egyaz, hogy rettentően drága, másik meg, hogy nehezen kenhető kenyérre csak úgy, hűtőből kivéve...
Mindettől független kanállal habzsolni szerintem túlzás, dehát ízlések és pofonok, láttam már paprikás krumplit háromszögsajttal enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!