Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van egy jól bevált recepted?

Van egy jól bevált recepted?

Figyelt kérdés
Olyan recepteket keresek amik hamar megvannak és finomak.Egy blog indításán gondolkozom ahol egyszerű receptek szerepelnének.Ha van kedvetek írjatok párat.
2009. aug. 2. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a kínai édessavanyút

Nagyon egyszerű az elkészítése mert csak rákell önteni a szószt a husira.

dE A TEHBEGRÍZ IS JÓ! :p

2009. aug. 2. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű otthon giroszt készíteni. Csíkokra vágott pulykamellből szoktam.Veszek egy tasak girosz fűszerkeveréket,olajjal elkeverem,beleforgatom a husit, kicsit állni hagyom, aztán megsütöm.Én HOtPlate-ben szoktam,és mellé teszem a sült krumplit/de teflonban is jó lesz. Szalmakrumplit sütök hozzá,sok darabolt vegyes zöldséggel/saláta,uborka,paprika,sárgarépa,lilahagyma,paradicsom/ és ezersziget öntettel tálalom.
2009. aug. 2. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:

a lggyorsabb süti :

fél kiló liszt,negyed kiló vaj,2 tojás,2 deci tejföl,1 evőkanál só.

összegyúrni,nyújtani,tetszés szerint kockára vágni,vagy pohárral kiszaggatni,tetejét köménnyel megszórni,előmelegitett sütőbe 20 perc alatt kész,és isteni finom :)

2009. aug. 2. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt nézz körül: [link]

itt elvileg mind jól bevált recept..és én innen szoktam ötleteket meríteni

2009. aug. 2. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:

ez elég gyors és finom: megpucolsz néhány szem krumplit, lereszeled, megsózod, és megsütöd... kész:D

bocsi...itt megáll a főzőtudományom.

2009. aug. 5. 22:26
 6/7 anonim válasza:

Egy haverom adta a tippet, és nagyon bevált:

Bundás kenyér, de a karéjon csinálsz hosszába egy mély bevágást, amibe teszel egy szelet trapistát, esetleg valami húst, vagy fűszert, és így panírozod.

Jó étvágyat!

2009. aug. 6. 05:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigieket is :) Szerintem evvel nincs semmi gond amig nem halsz éhen :) (utolsó előtti válaszoló)
2009. aug. 7. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!