Ragú leves atól ragú, hogy tesznek bele húst? Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Vitám van valakivel mert felénk zöldbórsó levesbe raknak csirke aprólékot . Szerinte ez már ragú leves és nem zöldbórsó leves.. Szerinte a zöldbórsó levesbe cak zöldségek vannak...2012. aug. 21. 15:32
1/2 anonim válasza:
A ragu lényege az apró kockákra vágott hús, a csirkeaprólékos zöldségleves szerintem nem ragu, legalábbis én a ragulevest úgy csinálom, hogy hagymát dinsztelek, arra jön a kockákra vágott hús, majd a zöldségek, az aprólékkal főzött zöldséges leveseket viszont vízben teszem fel együtt főni.
2/2 anonim válasza:
És a ragulevesben kb ugyan akkorára van vágva miden, hús-zöldség, kivéve persze a hagyma és a zöldborsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!