Előfordulhat hogy a kínai levesekbe (képet lejjebb mutatok) kőolaj származékot tesznek?
A kérdésem onnan ered, hogy pár napja a fiam elment otthonról és nem vitte ki a szobájából a megmaradt levest. Ma bementem, megláttam és megcsapott a kőolaj szaga. Mit gondoltok erről?
Megmondom őszintén, minden olyan kajával szemben fenntartásaim vannak, amely kínai.
Pár évvel ezelőtt hírek jöttek, hogy Kínában gyerekek százai betegedtek meg. Kiderült, hogy az iskolatej volt valami oda nem illő anyaggal "dúsítva".
Pár hónappal ezelőtt az itthoni polcokról is leszededtek kínai származású bébi-ételeket, mivel oda nem való adalékanyagot találtak benne. Ezeknek minden eladó, mindenből csak a pénzt akarják csinálni, még a kisgyerekek ételei sem szent előttük. (Náluk van belőlük elég, előbbre való a profit). Soha nem ennék meg kínai kaját, nem voltam még kínai étteremben, remélem nem is kényszerülök rá.
Figyelj, anno a magyarok a bambit csinálták kőolajból...
Ha az sikerült, kínai kaja miért ne készülhetne belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!