Csirkemell kínai módra: tudna segíteni valaki?
Én szójaszószt, fokhagymát/vagy granulátumot és gyömbért szoktam a kínaihoz használni. A zöldségeket olíván pirítom, és mindig keménységi sorrendben teszem őket a serpenyőbe.
A husit én külön szoktam, mert az valahogy mindig picit odakap, és ha kész a zöldség, hozzákeverem. Én egy picit édesítem a végén.
Bocsi az offért..
Én nem kísérleteznék otthon kínai kajával. Túl sok minden kell hozzá, és lehet a végén nem is lesz olyan. A kínai kajásoknál sem drága, és az tuti olyan, amilyennek lennie kell.
Lehet nagyobb adag kijön olcsóbban, de ha beleszámolod a sütőt/tűzhely energiáját, a mosogatást, a lámpafényt a konyhában, meg az elvesztett időt és energiádat, már ott vagy, h jobb ha megveszed készen.
13:21-vagyok
Ez hülyeség, én ilyet szoktam csinálni, mikor nincs időm...
Amíg megfő a rizsed kész is van a zöldség.15-20 perc alatt.
Persze édes-savanyút , meg szecsuáni is szoktam venni, de az itthoni kínaik után eddig mindenki megnyalta a 10 ujját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!