Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért tesznek mindegyik...

Miért tesznek mindegyik gyümölcsteába hibiszkuszt? Hasmenésem van tőle, kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 20:45
 1/4 tetro ***** válasza:

Biztosan a hibiszkusztól lesz hasmenésed?

Egyébként ezért, mert a legtöbb szárított gyümölcs drága, és hatalmas mennyiség kellene hozzá, hogy bármilyen tea jellegű ital legyen belőle. Mivel fekete teát jobb esetekben nem tesznek bele, ezért kell valami amiből tea lesz. Ez a hibiszkusz. Kimérős teákból lehet kapni egy-két olyan fajtát is, amiben nincsen.

2012. jún. 4. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne filteres, hanem darabos gyümölcsteát vegyél, azok között bőven van olyan, amibe nem tesznek hibiszkuszt. De egyébként szárított gyümölcsből te is csinálhatsz magadnak gyümölcsteát.
2012. jún. 4. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Az adja az alapízét és a színét. Hibiszkuszon és almán felül leginkább aromából állnak a gyümölcsteák, mert a szárított gyümölcsök-virágok magukban nem lesznek elég ízesek forró vízzel leöntve (kivéve a gyógynövényeket). Van hibiszkusz nélküli gyümölcstea is, csak kevesebb fajta.
2012. jún. 4. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Imádom a vaniliát, és most találtam egy narancs-vanilia teát, csak az a baj, hogy ebben is van hibiszkusz. Köszi a válaszokat!
2012. jún. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!