Mézes mustáros csirkecombot szeretnék csinálni. Mielőtt beleforgatom a húst a masszába, meg kell sóznom? Vagy elég sós lesz maga is? Esetleg van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 09:02
1/3 anonim válasza:
Én megsóznám elötte valamennyire, kivéve, ha a massza sós és legalább fél órát áll benne a hús. (Nem ismerema receptedet...) Ha csak bele kell forgatni és utána azonnal sütni, akkor célszerü elöre megsózni.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm, akkor megsózom :)
2012. aug. 16. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!