Mi az a frissföl és a farmföl?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 17:39
21/24 anonim válasza:
Lassan eltelt egy újabb év, ideje hozzászólni...
Én is belefutottam ebbe a Fosfölbe. Tejfölt ettem volna magában , de ennek olyan keserű utóíze volt, hogy ment a kukába. Az ember esze megáll, hogy ennyi gányolt xart sóznak ránk élelmiszernek álcázva.
22/24 anonim válasza:
És mégis milyen sokan veszik... :/
23/24 anonim válasza:
Sziasztok, eltelt újabb pár év. Üdv 2021, ebben a nehézkes, pandémiás időszakban, amikor rengeteg ember elvesztette az állását (köztük én is), 18:50-kor (aki 5 év múlva olvassa: 19:00-kor zártak a boltok) beestem a Spar-ba és kerestem ami éppen kijön a zsebemben lévő apróból. Nos, most ülök az asztalnál és a leértékelt Sparos nachosas eszem a szintén leértékelt (mint most kiderült), fosföllel karöltve próbálom megtölteni az összeszűkült gyomromat. A válaszoknak hála az étvágyam megszűnt, lévén hogy nem pazarlok és a macskám is éhes gondoltam jó lesz neki, de inkább átszaladt a másik szobába. Nos megint az üres asztalnál ülök és várom hogy mikor mászik ki a kukából a Fosföl.
24/24 anonim válasza:
A 90%-a baromság ami ide le van írva 😀😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!