Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az a frissföl és a farmföl?

Mi az a frissföl és a farmföl?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 17:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Tejfölimitáció...

Ne vedd meg szerintem, annyival nem olcsóbb hogy megérné megvenni. Tej helyett pedig ott a reggeli ital. Azt sem ajánlom.

Üdv.

2009. júl. 20. 17:48
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

jól írja az előttem szóló. Új nevet adtak egy tejfölszerű valaminek. Bociföl is lehetne, vagy Csakföl is :)

2009. júl. 20. 18:04
 3/24 A kérdező kommentje:
De miböl van? Nem jó a kajába? Ma főzeléket csináltam és nagyon szemeztem vele a boltban, hogy abból kéne a habarást csinálni, de inkább tejfölt vettem.
2009. júl. 20. 18:06
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Asszem növényi zsiradékot adnak hozzá..és ezzel már ez nem teljes értékű tejföl (az 100%-ban állati eredetű)

Kb ez olyan mint a "vaj ízű" margarin.

2009. júl. 20. 18:16
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ízre ugyanaz. Max lehet hogy a frissföl, hígabb,darabosabb, mint egy 20%os jóminőségű tejföl. De főzelékbe, ugyanaz :) Ha enni akarjátok, vagy lángoson.. stb, akkor inkább tejföl ;) Én sokszor ha csak kefír van itthon, azzal csinálok főzeléket, levest. Fel sem tűnik senkinek. Rántottam már be a zöldborsó főzeléket is, natúr joghurttal, nekem úgyanúgy ízlett fasírtal.. :D Hm
2009. júl. 20. 18:16
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Bociföl...:-DDDDDDDD

Aranyos!

2009. júl. 20. 19:46
 7/24 anonim ***** válasza:
87%

A frissföl minden csak nem frissföl. Lejárt szavatosságú, penészes tejfölből csinálják. Hogy honnan tudom? Én magam készítettem egy jó darabig. A rohadt tejfölt a poharakból egy hatalmas konténerre borítjuk, felfőzzük, pasztörizáljuk, aztán megy bele az állományjavító és az aroma. Majd újra poharakba csomagoljuk, és már mehet is a boltba. Jó étvágyat! :P

Szóval én a helyedben maradnék a tejfölnél, ne azon az ötven forinton akarj spórolni!

2009. júl. 20. 20:02
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
20:02 Tudsz még ilyeneket?Már el is kezdtem számolni magamban hogy hányszor vettem frissfölt...???
2009. júl. 20. 20:09
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
20.02-s vagyok: Persze, hogy tudok, de ha mindent elmondanék, akkor valószínűleg soha többé nem ennél tejterméket. :P
2009. júl. 21. 09:07
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Banyek, a mai ebédhez ettünk frissfölt... Én baromállat azt hittem jobb, mint a tejföl!!! Miért hívják akkor frissfölnek, ha valójában sz.rföl???

20:02-es, kérlek írjál még pár jó tanácsot, mi az amit ne vegyünk!!!!!!

2009. júl. 21. 14:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!