Mi az a frissföl és a farmföl?
Tejfölimitáció...
Ne vedd meg szerintem, annyival nem olcsóbb hogy megérné megvenni. Tej helyett pedig ott a reggeli ital. Azt sem ajánlom.
Üdv.
Szia!
jól írja az előttem szóló. Új nevet adtak egy tejfölszerű valaminek. Bociföl is lehetne, vagy Csakföl is :)
Asszem növényi zsiradékot adnak hozzá..és ezzel már ez nem teljes értékű tejföl (az 100%-ban állati eredetű)
Kb ez olyan mint a "vaj ízű" margarin.
A frissföl minden csak nem frissföl. Lejárt szavatosságú, penészes tejfölből csinálják. Hogy honnan tudom? Én magam készítettem egy jó darabig. A rohadt tejfölt a poharakból egy hatalmas konténerre borítjuk, felfőzzük, pasztörizáljuk, aztán megy bele az állományjavító és az aroma. Majd újra poharakba csomagoljuk, és már mehet is a boltba. Jó étvágyat! :P
Szóval én a helyedben maradnék a tejfölnél, ne azon az ötven forinton akarj spórolni!
Banyek, a mai ebédhez ettünk frissfölt... Én baromállat azt hittem jobb, mint a tejföl!!! Miért hívják akkor frissfölnek, ha valójában sz.rföl???
20:02-es, kérlek írjál még pár jó tanácsot, mi az amit ne vegyünk!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!