Mit ettetek ma? :D
1 kisebb banán
5 kis kocka süti.
vagy fél liter ásványviz
ennyi :)
14/l 175 64 kg
első vagyok
ja és háát súlytartás is fogyó is :)
Fú, ez aztán a fogyókúra...
Banán -> legtöbb szénhidrátot tartalmazó gyümölcs
Süti -> szénhidrát- és cukorbomba
Vitaminok, fehérje hol van?
Én ma kicsit kísérleteztem, és csináltam egy mézes, mustáros, fűszeres pácot, abban pihentettem néhány csirkemell filét, és combot, majd pedig kisütöttem. Rizzsel ettem és loptam egy kis tzatzikit hozzá, amit elvileg még a múltkori csirkepörihez csináltam. Egész jó volt.
Nem vagyok diétára fogva, inkább a mennyiségekre megyek, magyarán nem zabálom kétpofára magam.
Reggelire sonkás sajtos melegszendvics narancslé
Ebédre parileves rakott krumpli csalamádé 1 sör
Vacsorára még semmi,de valószínű hogy pizza lesz utána még egy sör:D
28 F 178 75 kg tartom a súlyom:DD
Ez volt ebédre:
Gulyásleves, barnakenyér..
Grillezett hús zöldségkörettel, kenyérrel és mustárral..
De mivel beteg vagyok és nincs étvágyam ezért csak egy negyed szelet húst ettem körettel :(
Inni, feketetea és a betegség előtt fogyóztam de most a dokim megtiltotta :|
16L
156/6O
Reggeli semmi
Ebéd: ma ismét főztem rác-krumplit debreceni páros kolbival + rántott kelkáposzta
Vacsi: rántott kelkáposzta + görög dinnye
63/N, túlsúlyos, jó lenne fogyni!
Délelőtt burger kingbe ettünk apuval, ettem egy whoppert, meg belekezdtem egy sajtburgerbe, de nem tudtam megenni. Plusz közepes krumpli, közepes kóla és egy erdei gyümölcsös fagyi.
Ebéd nem volt, ettem egy szelet dinnyét. Aztán most vacsorára sütögettünk faszénen, csirkecombot (alsó és felső), virslit, volt még hozzá parázs krumpli, hagyma, grillezett paprika és cukkini. Meg tzatziki. Inni meg vizet ittam meg gyömbér üdítőt.
160 cm, 50 kg vagyok, 22 éves lány, egyébként nem szoktam enni ennyit, van mikor egész nap szinte semmit nem eszek, fogyok is, de az most sajnos idegi alapon van, azért is nem eszek mostanában.
2 db burgonyafánk (tejföllel,reszelt sajttal)
1 őszibarack
(16:00-kor keltem,esküvő volt és este volt ám mindenféle)
16
159cm
49-50kg
lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!