Ettetek már rántott krumplit? Nem túl egészségtelen kaja ez?
Ettem. És? nincs vele semmi.
Miért, a pörkölt egészséges?
Ugyanúgy nevezhetjük egészségtelennek a paprikás krumplit, vagy a síma sült krumplit, vagy akármi más krumpli alapú ételt. Az, hogy ez panírozott és úgy kerül
sütésre, miért lenne egészségtelen?
Még nem ettem, hallottam már róla, gondoltam is rá, hogy meg kellene próbálni.
Panírozás előtt meg kellene főzni, vagy csak nyersen panírozzuk???
mi is nyersen panírozzuk. Néhány hetente eszünk rántott dolgokat (hagymát is), nem hiszem, hogy emiatt kapnánk szívrohamot!
Én ilyenkor más köretet nem is eszek mellé, esetleg salátát.
Bundázott krumplit szoktam csinálni. a nyers krumplit ujjnyi vastag szeletekre vágom hosszában.tejből, tojásból,lisztből sűrű palacsintatésztét készítek, reszelt fokhagymával,sóval, borssal fűszerezem és egy kis petrezselymet, friss kaprot vágok bele.a krumplit lisztbe mártom, majd a bundába, és bő zsiradékban, de takarékon szép pirosra sütöm.
papírtörlőre szedem. friss salátákkal fogyasztjuk.én nem tartom egészségtelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!