Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha a férfiak beisznak, akkor...

Ha a férfiak beisznak, akkor erőszakosak?

Figyelt kérdés

Egy közeli barátom nemrég beivott és úgy bánt velem, mint egy rongybabával. nem akartam elmenni valahova ő meg több száz métert rángatott, hogy bevigyen. Hátrafele tolt, mondtam, hogy ne, elestem, de nem érdekelte, tovább ráncigált. ÉS hasonló dolgai vannak. Az akaratát rám erőlteti, még parancsolt is.

Mindenre emlékszik és nagyon sajnálja a dolgot és megígérte, hogy többet nem iszik be annyira. Erre 27 évesen jött rá.

Nálatok is erőszakosak a férfiak, ha isznak?

2012. júl. 28. 23:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Aki eröszakos ittasan, abban megvan a hajlam, hogy józanon is az legyen. Egyébként hogyan kell beinni? :)
2012. júl. 29. 08:59
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos nekem is ez a véleményem. Pedig alapjáratban eléggé szerethető egy alak. Most nincsenek problémái, hiszen még csak szingli, aki teper rám. Mégis megbánt részegen. Csak, ha a jövőre gondolok, amikor már problémái lesznek, esetleg valaki elkötelezi magát mellette, amikor már jócskán benne van az Életben, akkor lehet, még durvább lesz. Nem értem, hogyha valaki szereti a másikat, akkor miért bánja. Hiszen a szeretet tudatalatti dolog, ezért aki szeret, az részegen sem okoz rosszat szeretteinek. De józanul viszont tényleg annyira ragad rám, hogyha teheti ott van mellettem. És nem a szexért, mármint anélkül is kellek neki.

2012. júl. 29. 12:32
 13/15 anonim válasza:
Nem mert akkor csak bepisilnek
2012. júl. 29. 19:14
 14/15 anonim válasza:

Nem csak a pasik.. én is néha agresszívra iszom magam, olyankor képes vagyok verekedni.

Ilyenkor a párom inkább megb*sz, szó szerint, aztán megnyugszom ..

2012. aug. 12. 15:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát férfiaknál azért félelmetesebb.
2012. aug. 13. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!