A vegánok, miért olyan erőszakosak másokkal?
Mert az gondolják,hogy ők váltják meg a világot. Tudod nem esznek semmit ami él !!! A növények mind holtak !!!
Ők velünk hús evőkkel nem toleránsak de ,ha mi szolunk mi vagyunk az utolsó.....
Kedves 7.
Olvass utána, hogy mit jelent vegánnak lenni. Nem csak húst nem esznek, hanem tejet, tojást.... stb. Szóval semmit, aminek köze van egy másik élőlényhez.
Szerintem a tejivás és a sajtos zsemle evés nem gyilkosság :)
Amúgy meg nem igen értem, hogy a húsevők és a vegánok mi a fenét foglalkoznak a másikkal. Volt kb négy év az életemben, amikor nem tudtam megenni a húst. nem kellett. De a négy év alatt sose került szóba baráti társaságba se, hogy ez milyen dolog. Sose mondtam, hogy én márpedig nem eszem meg, ők meg nem kérdezték, hogy miért azt rendeltem amit. Mi a fene köze van az egyiknek a másik étkezési szokásaihoz?
Szóval szerintem a vegánok se agresszívebbek, hacsak nem azért vegán, mert ezzel valamiféle hős, hangoztatni érdemesnek gondolt nagy tettet akar véghezvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!