Januárban utazok ki 7 hónapra BErlinbe. Segítene nekem valaki szállás ügyben? Nagyon olcsó szállás kéne, mert diák vagyok. Akár másokkal is összeállnék ha ismertek esetleg emberkét, aki szintén szállást keres
Hát ilyeneket az egyetemen vagy ahol tanulni figsz kell megnézni. Németországban a diákok de még dolgozó felnöttek is WG-ban laknak. àltalában 2-4 fiatal bérel egy megfelelö lakást együtt. biztos vagyok benne hogy egyetemeken meg van ahol ilyeneket hirdetnek, mert itt nincsenek kollégiumok.
de gondolom jól beszélsz németeül a google.de-n keress rá WG berlin.
itt lakást bérlők,kiadók és lakást bérelni kívánó személyekkel tudsz eszmét cserélni,beszélgetni(még mindig az előző vagyok)
itt is körülnézhetsz,ez ahogy látom napi frissítésű,ma is látok fenn friss albérleteket(remélem nem tavaly decemberi,mert évszámot nem látok,csak dec.15-öt)
itt ahogy elnézem,időtartamra is tudsz keresni
itt vannak különféle szállások,hostelek,dormitory-k,magánlakások,ifjúsági vendégházak,ifjúsági kollégiumok,stb.
itt is tudsz lakásbérleteket keresni,lehet keresni ár,szobák száma és terület alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!