Van olcsó szállás párizsban?
Figyelt kérdés
3 fő részére keresek párizsba szállást. oldal címeket tudjátok ajánlani ahol meg lehet nézni az árakat és foglalni. előre is köszi. Bcs hogy rosszul fogalmaztam2011. okt. 3. 14:36
1/5 anonim válasza:
Google kereső- szállás Párizs
Válogass a találatok között!
2/5 anonim válasza:
Én a booking.com-foglaltam a Timhotel Nation-ba . 168 euro volt kettönknek 3 éjszakára(júliusban) -ez arrafelé nem számít soknak. Sajna nagyon drága város.
3/5 anonim válasza:
Nagyon jó oldal, csomó információval, a keresőben rengeteg szállással, köztük olcsó belvárosi szállásokkal, foglalási díj sincsen, és rögtön megkapod a visszagazolást!
4/5 anonim válasza:
Olcso? Halozsak es hatizsak, a Cluny la Sorbonne metromegallo eleg meleg, ott szoktak a hajlektalanok aludni.
5/5 anonim válasza:
Könyörgöm ne irogassatok már haszontalan válaszokat!!!
ISTENEM,NEM HISZEM EL......
NYILVÁN A KÉRDEZŐ IS TUD KERESGÉLNI GOOGLE-BAN...INKÁBB ARRA KÍVÁNCSI,HOGY AKI JÁRT MÁR KINT,AZ TUD-E VMI JÓT AJÁNLANI...
BAHHH.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!