Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha a férfiak beisznak, akkor...

Ha a férfiak beisznak, akkor erőszakosak?

Figyelt kérdés

Egy közeli barátom nemrég beivott és úgy bánt velem, mint egy rongybabával. nem akartam elmenni valahova ő meg több száz métert rángatott, hogy bevigyen. Hátrafele tolt, mondtam, hogy ne, elestem, de nem érdekelte, tovább ráncigált. ÉS hasonló dolgai vannak. Az akaratát rám erőlteti, még parancsolt is.

Mindenre emlékszik és nagyon sajnálja a dolgot és megígérte, hogy többet nem iszik be annyira. Erre 27 évesen jött rá.

Nálatok is erőszakosak a férfiak, ha isznak?

2012. júl. 28. 23:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
Neeem. En en pasim csak arrogans de akkor ugy pofan nyomom reszegen is mint vadasz a medvet:D NEM agressziv egyaltalan sooot tok nyugodt.
2012. júl. 28. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Van akiből ezt hozza ki alkoholt,nem lehet általánosítani,hogy a férfiak ha isznak agresszívak...

Inkább embere válogatja,hogy kiből mit hoz ki.Láttam már nem egy részeg agresszív lányt is az éjszakában meg cicaharcot...,szóval nem kell skatulyázni.Mondjuk még egy jó kedvű részeget is fel lehet dühiteni, csak óvatosan,egy részeg ember elveszti az önkontrollját és ezért kell vigyázni.

2012. júl. 28. 23:23
 3/15 anonim válasza:
Az én párom csak beszédes, táncoskedvű vagy álmos lesz tőle, de soha sem agresszív.
2012. júl. 28. 23:25
 4/15 A kérdező kommentje:

Láttam, hogy összeivott sokfélét, de egyáltalán nem tűnt részegnek. Jó, volt kb. 1 óra katatón állapota, mikor csak tátott szájjal, pislogás nélkül nézett ki a fejéből, de előtte és utána se látszott rajta, hogy hat rá az alkohol. És előtte és utána is erőszakos volt.

Nem akarok általánosítani, elnézést, ha véletlenül ez jött le. Csak azt szerettem volna megkérdezni, hogy nektek is volt-e már ilyen tapasztalatotok, és hogy ezt még el lehet-e nézni vagy már valami komolyabbnak az előjele. Nem akarok úgy járni, mint a feleségek, akiket a részeg férje ver. Akik nem hagyják ott őket, mert mindig könyörögnek és fogadkoznak. Ügye amikor megházasodtak, ők se egy részeghez mentek. De ha ilyen fiatalon 27 évesen kijön ez, akkor mire számíthatok később? Tudom, erre sem lehet igazából választ adni. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre és tapasztalataitokra.

2012. júl. 28. 23:36
 5/15 Phoney ***** válasza:
Ha egy férfi egyszer is erőszakossá vált részegen, akkor lehet rá számítani rá a jövőben is. Az én baráti körömben pl. egy szál ember sincs, akivel ilyesmi valaha is előfordult volna. Nem véletlenül.
2012. júl. 28. 23:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Pedig értelmiségi és kicsit visszahúzódóbb. Csak a szerettei érdemlik meg ezt a bánást... De komolyan. Azokkal bánik így, akiket nagyon szeret. De ha valaki szereti a másikat, akkor azt nem bántja, még részegen sem szerintem. Egyébként tényleg meggyőzően adja, hogy szeret.
2012. júl. 29. 00:00
 7/15 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha kiisznak!
2012. júl. 29. 01:37
 8/15 anonim ***** válasza:

Azok a férfiak akik alkoholos állapotukban agresszívak,azok alapjáratban is azok,csak józanul képesek az önkontrollra.

Az én férjem ritkán rúg be. De ha be van rúgva akkor inkább beszédesebb lesz, mulatni van kedve,és minden második bokorban szexelne. Ha éjszaka nyitva lenne a pláza,akkor minden pénzét rám költené, csak bökjek rá mi kell nekem..

2012. júl. 29. 02:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Szinte kis túlzással lehetne azt mondani hogy amikor iszik az a valódi énje. Olyankor nem fogja vissza magát az ember, nem gondol arra hogy másnak rosszat tesz, azt csinálja amit akar, kimondja amit akar.

Az én barátom csendes, ideges fajta mások közelében, ha iszik akkor meg egy csomót dumál és tök nyugodt. Egyáltalán nem erőszakos. De előtte volt olyan barátom is aki részegen mindig verekedett, ugyan nem velem, de idővel az is bekövetkezett volna, csak még ez a gondok nélküli időszakunk volt. Nem volt oka rá.

2012. júl. 29. 04:03
 10/15 anonim ***** válasza:
Az ittas ember nem egyéb, csak őszinte! Az ital oldja a gátlásokat és szabadjára engedi a valódi énjét.
2012. júl. 29. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!