Nagyon szeretem a Knorr egyik bögrés levesét. A paradicsom-krémlevest mozzarellával. A csomagra az van ráírva, hogy nem tartalmaz sem tartósítószert, sem színezéket, sem ízfokozót. Akkor mégis mi az igazság?
Illetve a tasak azt is írja, hogy 110 kcal van egy csomagban. Az nem sok kcal, mégis azt olvasom, hogy a zacskós levesek hízlalnak..
Ha belefér a napi szükséges kalóriamennyiségedbe, akkor nem hizlal.
Viszont én nem tartom egészséges dolognak, mégis csak porlevesről van szó és nem frissen készült ételről.
2012. júl. 28. 19:07
3/11 anonim válasza:
Mi egy hétig nyaratunk a barátommal a balatonon, ahol szinte csak instant levest ettünk, néha egy-egy konzervet. Egy hétig voltunk lent, és én ezalatt három kilót híztam. De azért imádom, főleg a csípős Smack leveseket, bár mostanában kezdek leszokni róla.
2012. júl. 28. 19:31
4/11 anonim válasza:
*nyaraltunk, **Balatonon
2012. júl. 28. 19:31
5/11 anonim válasza:
Ha rendesen mozogsz, nem fogsz tőle meghízni, nem ez a gond a porokkal. Tele vannak vegyianyagokkal, mindenféle szeméttel, természetes anyag elvétve akad bennük, még akkor is, ha ráírják, hogy tartósító, színezék és ízfokozó nincs benne. Ahogy nézem, három-négyszáz forint egy ilyen, egy pici vagy közepes sűrítettparadicsom-konzerv ennek kb. a fele, és literes mennyiségben főzhetsz belőle magadnak levest. :)
2012. júl. 28. 19:36
6/11 anonim válasza:
Egy zacskós levesnél a hízás a legkisebb probléma. (Amúgy igazuk van az előttem szólóknak. Minden a saját energiafelhasználásodtól függ.)
Szerencsére mi az ötven közül egyiket SEM fogyasztjuk.
2012. júl. 28. 20:17
8/11 anonim válasza:
Hogy hízlal, vagy nem, az a kisebbik gond!
Ahogyan írták is, el tudod azt képzelni, hogy nincs benne semmi tartósítószer és hasonló oda nem illő anyag, mégis hónapokig eláll (legyártástól amíg a te tányérodba kerül) anélkül, hogy megromlana?
Tele van mindenféle szeméttel!!!
Vedd meg a piacon a friss zöldségeket, az üzletben a szükséges száraztésztát, fűszereket (só, bors, egyéb természetes állapotban) és főzd meg!
2012. júl. 29. 08:09
9/11 anonim válasza:
A soktésztás az hizlal szerintem. :| Az más kérdés, hogy tényleg egészségtelen, én most már próbálok leállni az ilyenekkel. Pedig nem híztam tőle. De azért mégis. :/
2012. júl. 29. 15:21
10/11 anonim válasza:
Nem értem mért lettem lepontozva, amikor csak a tapasztalatomat írtam le. De nem tudtam, hogy az is elitélendő ezen az oldalon. További jó lepontozgatást mindenkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!