A taurin illetve az energiaitalok egészségtelenek? Milyen negatív hatásuk van?
"A taurin mérgező hatása
Extrém magas mennyiségek toxicitást okoznak, ami hasmenést, depressziót, rövid távú memóriavesztést és fekélyt eredményezhet. "
Mi számít Extrém magasnak? - ha mondjuk valaki megiszik 1 liter energiaitalt?
Ha pl. olyan amit alapból fél literes dobozban adnak, abból többet lehet meginni, vagy csak nem érdekli őket mi lesz velünk:)?
Redbull, Bomba, Adrenalin, Kobra ...ilyenekból nem ajánlott 250ml-nél többet inni?
Márkától függetlenül mindegyikben ugyanaz van, nézdd csak meg!A Bomba meg Red Bull azért drágább, mert ez a kettő jelent meg hazánkban először.
2-nél többet nem érdemes inni, ha valakinek meg magas a vérnyomása, annak meg pláne!!!
Én egyszer jog vizsga előtt lőtyöltem be egy nagy üveges Kobrát!Itatta magát, meg én is attól reméltem, hogy magától beleszáll a jog az agyamba. Azóta se másfél liter Kobra se jog:)
hát nem egészen mind ugyan olyan pl. burn és bomba
burn: vegyes gyümis
bomba: trutti fruttis
és ha már ittál bombát és bármilyen olcsó energia italt akkor tudnád az is hogy a bombának különlegesebb ize van vmi miatt mint az olcsó utánzatainak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!