Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A gyors étel ártalmas az...

A gyors étel ártalmas az egészségre?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha valaki mindennap eszik gyors ételt az van olyan egészségtelen mintha dohányozna vagy rendszeresen alkoholt fogyasztana?
2009. júl. 14. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Ma már a gyorséttermi kaják között is van egészséges. Természetesen, ha csak azt eszi valaki, akkor előbb-utóbb elhízás a vége szerintem, de azért nem lehet összehasonlítani a cigivel, vagy az alkohollal. Én is szoktam enni elég sokszor, de általában úgy kombinálom, hogy sült krumplit veszek salátával, vagy hamburgert veszek salátával. Eddig még semmi bajom nem lett.
2009. júl. 14. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Igen, ártalmas.

Nézd meg a supersize me c. filmet.

2009. júl. 14. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Ártalmas. Jobban jársz, ha napi két doboz cigit elszívsz, vagy megiszol néhány liter bort.
2009. júl. 14. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
13:01 -kis túlzással, de igazad van! 12:58 voltam
2009. júl. 14. 13:06
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Hosszútávon káros, mert a gyorséttermi kajákban pl. nagyon sok só is van, több, mint amire a szervezetnek szüksége van...
2009. júl. 14. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
12:58 voltam. Bizonyára azok pontoztak le, akik gyorséttermi kajákon élnek, ott tömik a fejüket nap mint nap. Attól még mert lepontoztatok, nem lesztek egészségesebbek, mégha homokba dugjátok a fejeteket sem..
2009. júl. 15. 08:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a filmet letöltöttem majd megnézem valamikor.
2009. júl. 15. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!