A lencse főzeléket mikor kell be rántani a elején vagy a végén? :S
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 12:12
1/4 anonim válasza:
Ha valamit berántunk, akkor mindig a végén.
2/4 anonim válasza:
Nagyon ritka, amikor az elején készítjük el a rántást. Merthogy kivétel erősíti a szabályt: alapjaiban mindent a végén.
Kivéve: pl. rántott levesnél először a rántás, felengedve, és utána mennek bele, amiket akarsz.
3/4 anonim válasza:
A végén kell, amikor már a lencse puha, mert rántással már nem kell neki sok idő. Én 10 percet szoktam még neki adni, de nem baj, ha kevesebb.
4/4 anonim válasza:
Azért is fontos, hogy csak a végén rántsd be a főzelékeket, vagy ha habarod, azt is a végén, mert ilyenkor már kevés rajta a lé, mártás, és a liszt miatt könnyen leéghet. Kivétel valóban a rántott leves, tojásos leves, itt először jön a rántás, de bő lé kerül rá, tehát nem tud leégni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!