Keményitő napon, ha főzeléket szeretnék késziteni, azt hogyan csináljam? Mert a legtöbb főzihez tejföl kell. Gondolok én itt, lencse, tök, burgonya..
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 20:25
2/3 anonim válasza:
Főzd meg a zöldséget jó sok hagymával, az sűrít, vagy étkezési keményítővel. Majd mikor mefőtt végy ki belőle egy adagot, turmixold le és rottyantsd össze mégegyszer. Így önmagával sűríted és semmi adalékanyag nem lesz benne, csak amit szabad enned.
3/3 anonim válasza:
És keményítőnapon megbeszéled a lencsével és társaival, hogy a fehérje- és zsírtartalmukat hagyják a bejáratnál? Komolyan azt hiszitek, hogy szét tudjátok választani az ételeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!