Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon szeretem a lencse...

Nagyon szeretem a lencse főzeléket, csak mindig ég tőle a gyomorszájam. A tejföl laktóz mentes benne, és nincs refluxom. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha leirod, hogy hogyan készited a fözeléket meg mit eszel hozzá feltétnek, akkor lehet valamit mondani, de igy honnan tudhatnánk, hogy mi van benne, ami esetleg ilyen tüneteket okoz?
2012. febr. 9. 12:58
 2/4 anonim válasza:

A tejföl attól, hogy laktózmentes még okozhat gyomorégést, savtúltengést. (szerintem)

És ahogy az első válaszoló is írta tudni kellene, hogy milyen hozzávalókkal készíted. Mert például ha teszel bele fokhagymát vagy pirospaprikát az is okozhatja.

2012. febr. 10. 03:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Mindig másképpen csinálom, a lencse a közös tényező. Arra lettem volna kiváncs, a lencse okozhat-e gondot.
2012. febr. 12. 09:49
 4/4 anonim válasza:
Szerintem okozhat a lencse is, igen.
2012. febr. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!