Laktózérzékenyek. Ti hogy vagytok ezzel?
nekem, ha nem szedek be rettentően fáj a hasam, de tényleg azt elmondani nem tudom mennyire, aztán rögtön hasmenés, viszont ha beveszek akkor csak kisebb hasmenés lesz
17/L
köszönöm szépen,akkor kicsit megnyugodtam.. megy a zöld:)
19/L
Ez egy érdekes dolog,mert nálam valószínű már több éve meg van ez a betegség ugyanis mindig ment a hasam különböző időközönként,csak mindig ráfogtam valamire. (stressz) Aztán szeptembertől elkezdődött hogy 4 napig egyfolytában ment a hasam! Megfigyeltem hogy minden este későn érek haza és eszem. Azt hittem hogy egész nap keveset eszem,estére pedig hirtelen leterhelem magam. Igen,csak minden kajálás után megettem 1 nagy óriás rudit. És itt azt hiszem el is magyaráztam mindent. :)
Nálam már a tesztet sem csinálták meg,csak vérből néztek allergiát. Szóval szeptembertől vagyok "hivatalosan" :)
És Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!