Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Laktózérzékenyek. Ti hogy...

Laktózérzékenyek. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Hiába veszek be gyógyszert tejes dolgok előtt és ügyelek arra hogy mit eszem,egyszerűen nincs normális székletem. :( Mindig megy a hasam. Ha nem eszem tejeset,akkor is. Veletek ez hogy van? Én kezdek kicsit megijedni és besokalni tőle. :(

2012. febr. 6. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vegyél laktózmentes tejet és oszt be! Tudom, drága, de én csak a reggeli nagy bögre tejeskávéhoz iszom, néha este egy kis kakaó, ennyi! 3-4 napig elég szokott lenni, ....én nem szednék tablettákat! A tescoba már 70 Ft-ért lehet kapni a Magic laktózmentes túródesszertet, ez olyan, mint a túrórudi, a lakzózmentes tejföl csak 130 Ft, a laktózmentes joghurt szintén, de a spar is tele van vele!
2012. febr. 13. 19:58
 12/12 anonim válasza:
Én nekem 8 éve derült ki hogy az vagyok most 13 éves vagyok. Én a lactose tablettát szedem, és nekem sokat segít! nagyon érzékeny vagyok az orvos először nem is hitte el ugyanis 4x több mint a normál betegség.... Már nincs semmi bajom, de az elején nekem sem volt jó
2013. okt. 28. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!