Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyha a tészta magyar találmá...

Hogyha a tészta magyar találmány, akkor talán a pizza nem is annyira olasz találmány?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
2012. júl. 12. 16:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Aha.Szóval a hangulatjelek használata gyerekes. Lehet h idősebb de h okosabb vagyok nállad az tuti. Én nem azt mondtam am sem h a rokonod buta lenne, de sejtem nem sok köze van tésztával kapcsolatos kutatásokhoz. Vsz ő is hallotta valakitől és épp úgy mint te, elhitte.

Én csak azt akartam neked mondani h mondani bárki mondhat bármit, de nem muszály mindent elhinni.

De mint mondtam te tudod. Nem én fogok tévhitekben élni, mert én nem hiszek el csak úgy mindent mindenkinek

2012. júl. 12. 17:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
párdon: muszáj
2012. júl. 12. 17:55
 23/25 anonim ***** válasza:
68%
A rokonod megszökött a lipótról :D
2012. júl. 12. 17:58
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog büszkének lenni a származásunkra, de ne higgyük már mindenről azt, hogy magyar találmány... Van, akit könnyű ilyesmivel beetetni, más meg utánanéz a dolgoknak. Kérdezd meg a rokonodat, hogy hol hallott ilyen sületlenséget.
2012. júl. 12. 18:32
 25/25 anonim ***** válasza:

Apám is okos, mégsem ért a kvantumfizikához.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy a rokonod okos ember, de mindent ő sem tudhat, és néha mondhat hülyeségeket. Mint pl ezt.

2012. júl. 13. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!