Hogyha a tészta magyar találmány, akkor talán a pizza nem is annyira olasz találmány?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?2012. júl. 12. 16:50
21/25 anonim válasza:
Aha.Szóval a hangulatjelek használata gyerekes. Lehet h idősebb de h okosabb vagyok nállad az tuti. Én nem azt mondtam am sem h a rokonod buta lenne, de sejtem nem sok köze van tésztával kapcsolatos kutatásokhoz. Vsz ő is hallotta valakitől és épp úgy mint te, elhitte.
Én csak azt akartam neked mondani h mondani bárki mondhat bármit, de nem muszály mindent elhinni.
De mint mondtam te tudod. Nem én fogok tévhitekben élni, mert én nem hiszek el csak úgy mindent mindenkinek
23/25 anonim válasza:
A rokonod megszökött a lipótról :D
24/25 anonim válasza:
Szép dolog büszkének lenni a származásunkra, de ne higgyük már mindenről azt, hogy magyar találmány... Van, akit könnyű ilyesmivel beetetni, más meg utánanéz a dolgoknak. Kérdezd meg a rokonodat, hogy hol hallott ilyen sületlenséget.
25/25 anonim válasza:
Apám is okos, mégsem ért a kvantumfizikához.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy a rokonod okos ember, de mindent ő sem tudhat, és néha mondhat hülyeségeket. Mint pl ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!