Hogyha a tészta magyar találmány, akkor talán a pizza nem is annyira olasz találmány?
Ebben a tág értelemben már az őskorban is létezett tészta, szóval a kérdés teljesen értelmetlen.
Az nagyon jó, hogy egy csomó mindent a magyarok találtak fel, viszont végtelenül kínos, hogy merő műveletlenségből legalább még 3x annyi dologról képzeljük, hogy szintén magyar találmány (pl. az összes európai ételről).
Nekem is van sok okos rokonom és mégis okosabb vagyok mint h mindent amit ők éppen mondanak csak úgy elhiggyem. Te tudod. Nem én fogok tévhitben élni mert olyannak hiszek aki nem is ért ahoz amiről beszél XD
Am áruld már el h én miért is vagyok gyerekes?? Mert kinevetem a naivitásod?? XD XD
Egyrészt mert nem ismersz se engem, se a rokonomat. Aztán meg jössz azzal, hogy naív vagyok.
Egyébként meg a minden második mondatod végén lévő tömeges ,,ikszdék" is sokat elárulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!