Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik az igazi bundáskenyér?

Melyik az igazi bundáskenyér?

Figyelt kérdés

Nálunk édesanyám felvert tojásba rakja, majd kisüti, pároméknál pedig nem tojásból van a bunda, hanem palacsintatésztából.

Többször is beszéltünk már róla, hogy milyen jó is a bundáskenyér, míg egyszercsak meglepődve ettem náluk.

Melyik az igaz? Mindkettő ízlik, de mindkettőnknek inkább az, amelyikhez hozzászoktunk. :)

2012. jún. 28. 10:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10. Végül is hasonló a sörtészta, nagyon finom benne pl. a hal. Én egyszer hekket sütöttem benne, a hagyományos paprikás lisztes dologtól eltérően úgy,hogy kb 3 cm -re karikáztam a hekktörzset és ilyen sörös palacsinta tésztába forgattam a falatokat. Isteni! Azért írom, hogy "hasonló" mert a valódi sörtészta kenyér tészta, amit megkelesztenek. Nem tudom pontosan hogy van, nekünk egyszer a német sógi csinált sörkenyeret, nagyon finom.
2012. jún. 28. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Én kostoltam, de nem jött be.

*Az egyik barátomék csinálják így. És fahéjjal és porcukorral fogyasztják, mint a franciapirítóst.

*De ettem már ilyet az osztrákoknál. Azon apróravágott újhagyma volt és só.

Kinek mi ízlik... én megmaradok a hagyományos tojásosnál. Szerintem az az igazi.

2012. jún. 29. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!