Melyik az igazi bundáskenyér?
Nálunk édesanyám felvert tojásba rakja, majd kisüti, pároméknál pedig nem tojásból van a bunda, hanem palacsintatésztából.
Többször is beszéltünk már róla, hogy milyen jó is a bundáskenyér, míg egyszercsak meglepődve ettem náluk.
Melyik az igaz? Mindkettő ízlik, de mindkettőnknek inkább az, amelyikhez hozzászoktunk. :)
Én is a tojásost ismerem igazinak.
A palacsinta-tésztás verzió már egy újabb találmány, mostanában szinte mindent abban forgatnak és sütnek. Az nem jelenti azt, hogy az nem jó, de nem az eredeti!
(Persze, aki most 5-6 éves, és a mamája a palacsinta tésztás verzióval ismerteti meg, 15 év múlva ő arra fogja mondani, hogy az az igazi!) :)))
Számomra is a tojásos az igazi.
Ha nincs elég tojás itthon, akkor egy kis tejjel szoktam hígitani a tojást.
Köszönöm mindenkinek a választ :)
És amúgy kóstoltátok már a palacsintatésztás verziót? Hogy ízlett?
Mondjuk bundás-kenyeret még nem csináltam palacsintában.
Virslit, ill. karaláb-szeleteket (előtte megfőzve) már bundáztam benne és sütöttem. Jó volt az is. Gondolom, a kenyér sem tiltakozna ellene. :)))
Én is csak a tojásba forgatós verziót ismerem.Palacsintatésztába én halat forgattam,meg van aki zöldségeket is szokott.
Szerintem a tojásos az igazi és az elterjedtebb:)
Én is a tojásosat ismertem.
A múlt héten a barátom csinált csinált palacsintatésztában karfiolt, meg ha már maradt cucc alapon néhány kenyeret is. Egész jó volt. Bár én utálom a kenyeret mindenformában.
Ja, és Ő a palacsintatésztába tett sört is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!