Tényleg a piros pötyös az igazi? :-)
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 15:17
1/14 anonim válasza:
Mit szeretnél kérdezni? Annyiban igan, hogy a Turó Rudi volt az első ilyen termék a pöttyeivel. Ha azt kérdezed, hogy a hasonló termékek közül melyik a legjobb, akkor arr nem tudok válaszolni. Magam az alapváltozatot szeretem, az ilyen-olyan ízesítetett nem, mindegy ki a gyártó.
2/14 anonim válasza:
Nekem igen, és az étcsokis (az eredeti) a legjobb. A tejcsokis vacak :D
3/14 anonim válasza:
Igen, az étcsokis, és nem a nagy, hanem a sima, eredeti nagyságú :)
4/14 anonim válasza:
Nekem nem, jobban szeretem a Mizo túrórudit.
5/14 anonim válasza:
Régen milyen fini volt a pöttyös, de nekem már túl édes ráadásul nem is magyar már a cég....
Nekem a Cserpes az igazi! [link]
6/14 anonim válasza:
7/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! látom megoszlanak a véleméyek..
2012. febr. 10. 19:56
8/14 anonim válasza:
Régen az volt a legjobb, de változott az íze... Most fedeztem fel a Cserpesét, na az valami isteni :)
9/14 Béla211 válasza:
Én nekem a túró Gyuri ízlik nagyon az is étcsokoládés [link]
10/14 anonim válasza:
régen jó volt - olyan morzsalékos volt.Mint a túró. a Cserpes is túl sima. A többi édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!