Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajam van, szeretnék...

Barna hajam van, szeretnék vele piros melírokat (nem vörös, igazi piros). Milyen hajszínezőt vegyek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékesnél találsz igazán piros hajszínezőt, máshol nem nagyon. De ha sötétbarna a hajad, lehet hogy az se fogja be anélkül hogy leszívnák.
2009. nov. 22. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen vagy le kell szívni elötte,és úgy rákenni egy szinezőz(pl Jeans Color),vagy lehet kapni olyan szinezőt is ami egybe leszívja és színezi is.Ez az utobbi egyszerübb,de szerintem nem lesz olyan szép piros,és nem olyan tartós.Az elsővel pedig akár minden hajmosásnál bekenheted a hajadat utána,mert csak a szőkítettet fogja befogni.
2009. nov. 22. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem sötétbarna hajam volt és piros csík lett belerakva + a hajam alja lett befestve pirire. A fodrászom egy újfajta festéket kent rám, nem kellett leszívatnom sem, és gyönyörűen befogta! (Előtte nekem se a kék nem fogta be a hajam, se a rókavörös.) Sajnos már nem tudom mi volt a neve, mert már egy éve volt és elhagytam a dobozát :( De szerintem kérdezz rá fodrásznál, de szerintem nem feltétlen kell leszívtanod..
2009. nov. 22. 23:35
 4/5 anonim válasza:

Az attól függ h milyen barna a hajad mert nekem sötét barna és ezt használtam Palette Color XXL Wild Lights S34

[link]

és mit mondjak a tök sötét hajam tényleg piros lett :D és 2 hétig tök szépen megtartotta a színét sztem ez tök jóó!

2010. febr. 16. 21:37
 5/5 anonim válasza:

vegyél venita habot narancsot (ami mellessleg rikító piros:D )

de szerintem egyszer szőkítsd le a tincseidet mielőtt befested vele mert nem igazán fogja be csak ugy.bár nekem is befogta régen de leszőkítve rikítóbb xd

amugy viszonylag tartós szinező:')

2010. júl. 21. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!