Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mik ezek? Pattanások? De nem...

Mik ezek? Pattanások? De nem olyan igazi pattanások, hanem csak piros dudorok. És hogyan tüntessem el?

Figyelt kérdés

Az arcomon jönnek ki kb. egy éve. Azóta, hogy elmentem és kértem egy arctisztitást a kozmetikusnál. Ő akkor kinyomkodta, letisztitotta, pedig igazából nem is volt pattanásos. De azóta tele vagyok ezekkel a pöttyökkel. De nem olyan igazi pattanások, hanem csak piros dudorok. Nem fáj, nincs begyulladva és ki sem lehet nyomni. Próbáltam a különféle arctisztitókat, tonikokat, de csak a bőrömet száritották ki. Már tiszta száraz az arcbőröm, de ezek a piros dudorok még mindig ott vannak. Pár nap alatt elmúlik, de minidg lesz új helyette csak máshol.

Alapjában véve zsiros a bőröm mindenhol, de az arcom már száraz. Hála a tisztitóknak.

És 34 éves vagyok. Tini korom óta nincs bajom a pattanásokkal. Most akkor miért van? Kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz menjek vagy itthon is meg tudom oldani valahogy?

Ne irjátok, hogy száritsam, mert már nem lehet ennél szárazabb.

2009. jan. 22. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem menj el bőrgyogyászhoz, ö többet tud segiteni mint mi és talán helyre is tudja rakni.:)
2009. jan. 22. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is menj el bőrgyógyászhoz vagy járj havonta kozmetikushoz
2009. jan. 22. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy a kozmetikus miatt van ez, lehet csak véletlen. Szerintem is látogass el a bőrgyógyászhoz, lehet 1-2 hónap alatt teljesen sikerül megszüntetni a problémát.

Otthon szerintem már nem tudsz ezzel mit kezdeni. Kozmetikushoz szerintem hiába mész, annyit mondana, hogy csinál neked egy arctisztító kezelést. Bőrgyógyász hasznosabb, aztán jöhet a kozmetikus.

2009. jan. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!