Mik ezek? Pattanások? De nem olyan igazi pattanások, hanem csak piros dudorok. És hogyan tüntessem el?
Az arcomon jönnek ki kb. egy éve. Azóta, hogy elmentem és kértem egy arctisztitást a kozmetikusnál. Ő akkor kinyomkodta, letisztitotta, pedig igazából nem is volt pattanásos. De azóta tele vagyok ezekkel a pöttyökkel. De nem olyan igazi pattanások, hanem csak piros dudorok. Nem fáj, nincs begyulladva és ki sem lehet nyomni. Próbáltam a különféle arctisztitókat, tonikokat, de csak a bőrömet száritották ki. Már tiszta száraz az arcbőröm, de ezek a piros dudorok még mindig ott vannak. Pár nap alatt elmúlik, de minidg lesz új helyette csak máshol.
Alapjában véve zsiros a bőröm mindenhol, de az arcom már száraz. Hála a tisztitóknak.
És 34 éves vagyok. Tini korom óta nincs bajom a pattanásokkal. Most akkor miért van? Kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz menjek vagy itthon is meg tudom oldani valahogy?
Ne irjátok, hogy száritsam, mert már nem lehet ennél szárazabb.
Nem vagyok benne biztos, hogy a kozmetikus miatt van ez, lehet csak véletlen. Szerintem is látogass el a bőrgyógyászhoz, lehet 1-2 hónap alatt teljesen sikerül megszüntetni a problémát.
Otthon szerintem már nem tudsz ezzel mit kezdeni. Kozmetikushoz szerintem hiába mész, annyit mondana, hogy csinál neked egy arctisztító kezelést. Bőrgyógyász hasznosabb, aztán jöhet a kozmetikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!