Ti nem vagytok rosszul a bundáskenyér szagától?
Figyelt kérdés
Nekem már nagyon hányingerem van.Túl zsíros lett.Meg sem bírom enni.2012. ápr. 26. 22:43
2/22 anonim válasza:
Nem :) Az illatát szeretem. Megenni viszont nem tudok egyszerre fél szeletnél többet, ahhoz nekem is túl zsíros.
3/22 anonim válasza:
én mindig felitatom papírtőrlővel ráolvasztok sajtot hozzá lilahagyma,egyik legfinibb vacsii:) És imádom az illatát:)
4/22 anonim válasza:
1 a bundáskenyérnek nem szaga van hanem ILLATA!
2 amúgy ha nem szereted ne szagold! ;) ennyi!
5/22 anonim válasza:
Én nagyon szeretem :) Egy lakótelepen nőttem fel, és gyerekkoromban a bundáskenyér illata egyenlő volt a nyárral. Amikor lent játszottunk a téren, és este indulni kellett haza, mindig bundáskenyér illat volt, mert olyan este még nem volt, mióta áll a lakótelep, hogy nyáron valamelyik lakásban ne ez lett volna a vacsora :)
6/22 anonim válasza:
Tedd el reggelre! Meglátod milyen jól fog akkor esni!
Sokszor vagyok úgy, hogy főzés közben jóllakok az illatoktól, és leülni kajálni már lusta vagyok, mert csak kicsi megy le vagy semmi. Másnap reggel vagy délben pedig mennyei ugyanaz.
A bundáskenyeret imádom kihűlve is másnap reggel, amikor kopog a szemem, nyami!
9/22 A kérdező kommentje:
Már levittem a konyhába.Én is szeretem,de ez most nagyon zsíros lett.Kb 1 szeletet ettem.
2012. ápr. 26. 23:29
10/22 anonim válasza:
Én eleve utálom a sült olaj szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!