Ti nem vagytok rosszul a bundáskenyér szagától?
Figyelt kérdés
Nekem már nagyon hányingerem van.Túl zsíros lett.Meg sem bírom enni.2012. ápr. 26. 22:43
11/22 anonim válasza:
Az illatát nem bírom, kifejezetten rosszul vagyok tőle, viszont, miután kiszellőzött a konyha, akkor már ezerrel tömöm magamba:) Leginkább ketchuppal, nagyon szeretem:)
12/22 anonim válasza:
Igen!! Hányingerem van!!
Az idegtől, hogy nem ehetek mert fogyózok a koleszterinem és a súlyom miatt:(((((((((((
13/22 anonim válasza:
Nem. Én a hozzávaló tojás árától vagyok rosszul.
14/22 anonim válasza:
Már régen ettem,de tényleg tömény az illata.Ha jól emlékszem abban az összehajtható szendvicssütőben is lehet csinálni,és akkor nem lesz olajos.
15/22 anonim válasza:
én utálom a bundáskenyeret a szaga büdös zsiros amit nem szeretek
16/22 anonim válasza:
nem jól csinálod. az enyém sose túl zsíros. mindig nagyon finom, akármennyit meg tudok enni belőle.
17/22 anonim válasza:
Nagyon szeretem az illatát is meg a bundáskenyeret is! :)
Az egyik legjobb és legfinomabb kaja! :)
18/22 anonim válasza:
Nem. Csak utálom, hogy az egész lakásban főzésszag van. Ezért actifryban csinálom, olaj nélkül.
19/22 A kérdező kommentje:
Ma sem tudtam megenni.Ott pihen a hűtőben.olaj nélkül sokkal jobb lehet:)Úgy még nem ettem.
2012. ápr. 27. 13:58
20/22 anonim válasza:
Csináld nagyon kevés olajban teflon serpenyőben. Úgy a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!