Milyen ember az aki utálja a sajtot és már a szagától rosszul lesz? Hogy lehet utálni a sajtot?
Miért más a gomba mint a sajt??
Én például utálom a sajtokat.A szaguktól meg tényleg rosszul leszek.Ellenben szeretem a gombár,a spenótot,sóskát,tejlevest,finomfőzeléket..
Ugyanolyan ember vagyok mint bárki.Normális..Csak sajtot nem eszek..
lehet,hogy terhes :-)
A viccet félre téve,sok olyan éleémiszer van,amit egyesek nagyon szeretnek,mások meg utálnak!
nekem a mazsola az amit képtelen vagyok megenni,a férjem meg imádja.
Rengeteg büdös sajt van.
Jó, nyilván nem a trappista, annak nincs szaga (lassan íze sem..), de ettél te már pálpusztait? :)
Én csak trappistát eszem,és mellesleg a gombát is szeretem.:)
De nem vagyok rosszul a sajtoktól, a párom rendszeresen eszik mindenféle különleges sajtokat,egészségére neki is meg nektek is!:)
Én semmi pénzért nem ennék meg pl. egy paradicsomot! De ettől még nem vagyok különc, mert sok minden mást meg szeretek. Csak a paradicsom valahogy undi.
Másnak meg a tojás, a sajt, a gomba vagy a rák undorító. és akkor mi van? Nem vagyunk egyformák.
Hogy lehet utálni a paradicsomot? Én tudom sajnos... ;)
Hogy lehet utálni a sajtokat? Nem tudom, de ismerek olyat, aki semmi pénzért nem enné meg.
Én nem szeretem a sajtot. Van ilyen ember. Jah és a gombát sem. valahogy gyerekkorom óta.
Párszor kerültem már hülye szituba miatta, de alapvetően nem érzem nagy hiányosságnak. Egyszer lehet megszeretem, ki tudja.
F/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!