Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki hány évesen kezdett főzni?...

Ki hány évesen kezdett főzni? Mármint, először segíteni anyunak, majd már egyre több mindent magatoktól? És ki mivel kezdte?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból kérdezem(:

Én 14/L vagyok,kb. 1-1,5éve segítek anyumnak,rendszeresen.Előtte is segítettem neki alkalmanként.Aránylag sok mindent tudok csinálni,pl.:

-tojást,bármilyet(omlett,rántotta)

-bolognait,túrós,mákos,grízes tésztát,krumplis tésztát.

-gyümölcslevest.

-frissensültet,változatos körettel(zöldségköret,krumpli sok félképpen)

-muffint.

-keksztekercset.

-pogácsát.(csak nem merem benyújtani a sütőt,szóval ezt csak ha anyum is otthon van):S

-túrógombócot.

Nagyjából ennyi,de minden másban szívesen segítek anyumnak,ha tudok:)

Na,és ti?

2009. júl. 7. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

12 eves voltam, anyukam nagyon beteg volt, es a szobabol adta az instukciokat :)) en meg a konyhaba tevekenykedtem.

Azota is imadok fozni :))

32/n

2009. júl. 7. 16:49
 2/14 anonim ***** válasza:

1 vagyok

A lanyom viszont 10 evesen kezdte a fozocsket. Buszke vagyok ra, mert sok mindent meg tud fozni, ha pedig otthon vagyok sokat segit nekem.

Most 12 eves :))

2009. júl. 7. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Megint en vagyok az 1 elfelejtettem irni, en a bab levessel kezdetem a lanyom meg a kaposztas tesztaval.
2009. júl. 7. 16:57
 4/14 anonim ***** válasza:

12 évesen amikor anya festette az előszobát akkor én csináltam slambucot^^

ő csak mondta h mit kell bele tenni:D

most 15 vok

szinte bármit el tudok készíteni^^

pl csirkét hát azt min 10 féle képp(nem knor alapból)

tehát muffin

tojás

kifli sós sütik

imádom:D^^

15/L

2009. júl. 7. 17:19
 5/14 anonim ***** válasza:

hali

én anyunak ovis koromba kezdtem segíteni(panírozás, krumplitörés, kloffolás, meg a sok féle sütikbe is segítettem.

magamtól 10évesen kezdtem az alap dolgokkal..mint pl puding tejbegríz,stb

majd 12évesen kezdtem a sütiket, linzer, muffin, mi1más.

és 13éves koromtól szinte bármit elkészítek(most 17vagyok/L).

2009. júl. 7. 17:26
 6/14 anonim válasza:
Nagymamám mániája, hogy tovább kell adnia mindent, mert így ő tovább él... de nem bánom. Körübelül 7 éves koromban kezdtem el segíteni neki, akkor még csak ünnepekkor, azóta, máskor is.
2009. júl. 7. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:

ügyesek vagytok, lányok :)

jó, hogy nemcsak a bulizáson meg pasizáson jár az esze a mai fiataloknak.

én viszonylag későn kezdtem el főzni, úgy 19-20 éves koromban, mert addig nem érdekelt.

sütni a mai napig csak muffint sütöttem 3szor :D pedig már 28 éves vagyok :D

minden elismerésem a tietek, lányok :)

2009. júl. 7. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Én 10 éves koromban kezdten el rendszeresen fözni, mert a testvéreimmel nem tudtunk volna különben fött ételt enni - anyukám csak késö este jött haza, (apukám nem élt). Azóta is majdnem mindennap fözök (van, hogy többször is egynap), pedig már elmúltam 50 éves is és a mai napig egyik kedvenc elfoglaltságom.
2009. júl. 7. 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:

Én utáltam segíteni mindig,valahogy utáltam,hogy direigál,hogy ez túl sok,ez túl kevés stb...

Úgyhogy 16 évesen fogtam magam és elkészítettem egy olyan vacsorát neki,hogy utána békén hagyott:D

2009. júl. 7. 17:53
 10/14 anonim ***** válasza:
én már ovis koromban is ott álltam anyum mellett. most 15 éves vagyok, és gyakorlatilag mindnet meg tudok csinálni, ami hétköznapi kaja. meg legalább 30féle sütit tudok fejből elkészíteni. recepttel is megy nagyjából minden. húsokat nem szívesen csinálok. azt anyura bízom :)
2009. júl. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!