Ki hány évesen kezdett főzni? Mármint, először segíteni anyunak, majd már egyre több mindent magatoktól? És ki mivel kezdte?
Kíváncsiságból kérdezem(:
Én 14/L vagyok,kb. 1-1,5éve segítek anyumnak,rendszeresen.Előtte is segítettem neki alkalmanként.Aránylag sok mindent tudok csinálni,pl.:
-tojást,bármilyet(omlett,rántotta)
-bolognait,túrós,mákos,grízes tésztát,krumplis tésztát.
-gyümölcslevest.
-frissensültet,változatos körettel(zöldségköret,krumpli sok félképpen)
-muffint.
-keksztekercset.
-pogácsát.(csak nem merem benyújtani a sütőt,szóval ezt csak ha anyum is otthon van):S
-túrógombócot.
Nagyjából ennyi,de minden másban szívesen segítek anyumnak,ha tudok:)
Na,és ti?
12 eves voltam, anyukam nagyon beteg volt, es a szobabol adta az instukciokat :)) en meg a konyhaba tevekenykedtem.
Azota is imadok fozni :))
32/n
1 vagyok
A lanyom viszont 10 evesen kezdte a fozocsket. Buszke vagyok ra, mert sok mindent meg tud fozni, ha pedig otthon vagyok sokat segit nekem.
Most 12 eves :))
12 évesen amikor anya festette az előszobát akkor én csináltam slambucot^^
ő csak mondta h mit kell bele tenni:D
most 15 vok
szinte bármit el tudok készíteni^^
pl csirkét hát azt min 10 féle képp(nem knor alapból)
tehát muffin
tojás
kifli sós sütik
imádom:D^^
15/L
hali
én anyunak ovis koromba kezdtem segíteni(panírozás, krumplitörés, kloffolás, meg a sok féle sütikbe is segítettem.
magamtól 10évesen kezdtem az alap dolgokkal..mint pl puding tejbegríz,stb
majd 12évesen kezdtem a sütiket, linzer, muffin, mi1más.
és 13éves koromtól szinte bármit elkészítek(most 17vagyok/L).
ügyesek vagytok, lányok :)
jó, hogy nemcsak a bulizáson meg pasizáson jár az esze a mai fiataloknak.
én viszonylag későn kezdtem el főzni, úgy 19-20 éves koromban, mert addig nem érdekelt.
sütni a mai napig csak muffint sütöttem 3szor :D pedig már 28 éves vagyok :D
minden elismerésem a tietek, lányok :)
Én utáltam segíteni mindig,valahogy utáltam,hogy direigál,hogy ez túl sok,ez túl kevés stb...
Úgyhogy 16 évesen fogtam magam és elkészítettem egy olyan vacsorát neki,hogy utána békén hagyott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!