300 ft-ból, hogyan oldjam meg 2 napra a kajálást?
1. 5-ig tanultam, mivel vizsgaidőszak van.
2. most értem haza.
3. a szüleim nem támogatnak.
4. igen, hajnalban vettem észre, hogy nincs pénzem, mert szedtem össze a határidős számlákat, és akkor jöttem rá, hogyha befizetem ma mind, 300 Ft-om marad, csütörtökön megyek haza (az 2500 Ft)
Azoknak akik normálisan válaszoltak:
Tészta, hagyma, 1 tojás, liszt, kakaó, kávé, olaj, ecet, paprika, só, cukor, alma, ezek vannak itthon.
Köszönöm a segítséget.
Szerintem veszek krumplit, csinálok paprikáskrumplit, és csinálok hozzá egy kis nokedlit.
Paprikás krumpli mnokedlival, az finom, csinálhatsz hozzá egy vékonyra szelt paprikából cukros-ecetes lében savanyút.
Este ehetsz sült hagymát, én nagyon szeretem, jó sok hagymát csíkokra vágva megdinsztelni olajban, ha zsírod nincs, rá só és 1 szelet friss kenyérrel nagyon finom.
Kb fél kg kenyeret vegyél pékségben, 150 Ft körül van, 2 napra elég.
Ha szereted a zöldségleveseket: 1kg mirelit karfiol Tesco:259 Ft.
Nyersen apróra vágod vagy botmixerrel aprítod, sós/ételízesítős vízben kb 20 perc alatt megfő, (gyorsan fő, ha nyersen aprítod, nem ha már megfőtt) bele vöröshagymás rántás, összeforralni +pár gerezd fokhagymát (annál intenzívebb az íze, minél kevesebbet főzöd). Petrezselyem ízlés szerint.Esetleg 1 evőkanál tejföl vagy fél deci tejszín bele. Ez legalább 6 tányér, egészséges, s mivel turmixolt zöldség, jobban eltelít, mint a kenyér. Közben kóstolgasd, úgy sózd, fűszerezd. Jó étvágyat!
óhh ezek jók hogy otthon vannak
ha veszel krumpli tudsz csinálni krumplistésztát, nokedlis-hagymás paprikáskrumpli, hagymáskrumpli tükörtojással, főtt krumpli tükörtojással almakompóttal
ha veszel egy kis fej káposztát tudsz csinálni káposztástésztát is
tojásos nokedli
tudsz sütni kenyeret is, ahhoz főtt tojás, tükörtojás paprikával
ha veszel fél liter tejet tudsz csinálni almás és kakaós palacsintát is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!