Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 300 ft-ból, hogyan oldjam meg...

300 ft-ból, hogyan oldjam meg 2 napra a kajálást?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 02:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyébként tegnap valaki kérdezte, de ma én is láttam az egyik kirakatban: zárás előtt egy órával a kenyér- és péksütemények ára jelentősen olcsóbb!!
2012. jún. 25. 12:12
 22/26 A kérdező kommentje:

1. 5-ig tanultam, mivel vizsgaidőszak van.

2. most értem haza.

3. a szüleim nem támogatnak.

4. igen, hajnalban vettem észre, hogy nincs pénzem, mert szedtem össze a határidős számlákat, és akkor jöttem rá, hogyha befizetem ma mind, 300 Ft-om marad, csütörtökön megyek haza (az 2500 Ft)

Azoknak akik normálisan válaszoltak:

Tészta, hagyma, 1 tojás, liszt, kakaó, kávé, olaj, ecet, paprika, só, cukor, alma, ezek vannak itthon.

Köszönöm a segítséget.

Szerintem veszek krumplit, csinálok paprikáskrumplit, és csinálok hozzá egy kis nokedlit.

2012. jún. 25. 12:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Paprikás krumpli mnokedlival, az finom, csinálhatsz hozzá egy vékonyra szelt paprikából cukros-ecetes lében savanyút.

Este ehetsz sült hagymát, én nagyon szeretem, jó sok hagymát csíkokra vágva megdinsztelni olajban, ha zsírod nincs, rá só és 1 szelet friss kenyérrel nagyon finom.

Kb fél kg kenyeret vegyél pékségben, 150 Ft körül van, 2 napra elég.

2012. jún. 25. 15:03
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha szereted a zöldségleveseket: 1kg mirelit karfiol Tesco:259 Ft.

Nyersen apróra vágod vagy botmixerrel aprítod, sós/ételízesítős vízben kb 20 perc alatt megfő, (gyorsan fő, ha nyersen aprítod, nem ha már megfőtt) bele vöröshagymás rántás, összeforralni +pár gerezd fokhagymát (annál intenzívebb az íze, minél kevesebbet főzöd). Petrezselyem ízlés szerint.Esetleg 1 evőkanál tejföl vagy fél deci tejszín bele. Ez legalább 6 tányér, egészséges, s mivel turmixolt zöldség, jobban eltelít, mint a kenyér. Közben kóstolgasd, úgy sózd, fűszerezd. Jó étvágyat!

2012. jún. 25. 18:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha van otthon tésztád, akkor vegyél sűrített paradicsomot, valami olcsóbb kolbászt, és tudsz csinálni spagettit. Vagy Tejfölt, olcsó sajtot, és akkor tejfölös tészta.
2012. jún. 25. 20:07
 26/26 anonim ***** válasza:

óhh ezek jók hogy otthon vannak

ha veszel krumpli tudsz csinálni krumplistésztát, nokedlis-hagymás paprikáskrumpli, hagymáskrumpli tükörtojással, főtt krumpli tükörtojással almakompóttal

ha veszel egy kis fej káposztát tudsz csinálni káposztástésztát is

tojásos nokedli

tudsz sütni kenyeret is, ahhoz főtt tojás, tükörtojás paprikával

ha veszel fél liter tejet tudsz csinálni almás és kakaós palacsintát is

2012. jún. 25. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!