300 ft-ból, hogyan oldjam meg 2 napra a kajálást?
Hahó Kedves Kérdező! ha felébredtél, egy gyors nagyvizit, hogy mik vannak otthon, aztán egy gyors komment.
Túléled ezt a két napot, ennyi készeséges jóakaratú válaszoló segítségével:)
Szerintem itt nem kell törnünk magunkat, aki valóban bajban van, az nem tud, nem képes reggel ilyen sokáig aludni, még akkor sem, ha éjjel fél háromkor még ébren volt.
Másrészt, nem éjjel fél háromkor kérdezi meg, mit csináljon, hanem már előző d.u. vagy este rákérdezett volna.
"Szerintem itt nem kell törnünk magunkat, aki valóban bajban van, az nem tud, nem képes reggel ilyen sokáig aludni, még akkor sem, ha éjjel fél háromkor még ébren volt.
Másrészt, nem éjjel fél háromkor kérdezi meg, mit csináljon, hanem már előző d.u. vagy este rákérdezett volna."
Hogy te mekkora egy idióta vagy! Az gondolom véletlenül sem fordult meg a fejedben, hogy hétfő délelőtt... esetleg dolgozik??
Ja tudom, mindenki magából indul ki...
14-es!
Idióta vagy te!
Egész vasárnap nem volt ideje, módja feltenni az égető problémáját, csak hétfőre virradó fél háromkor jutott odáig. Utána hétfő reggel elment dolgozni!
Te vagy az ididóta!
Már akár vasárnap is rákérdezhetett volna, hogy mit csináljon, tudta jól, hogy rengetegen ülnek a gép előtt!
Szóval, szállj magadba, és ne hülyézz le olyanokat, akik egy kicsit józanabbul nézik a világot!
Ahhoz a 300.- Ft sok!
Azt el tudom képzelni, hogy:
- a kérdés kamu, és most jókat röhög a markába
- ha hajnal fél háromkor ért haza a buliból, és akkor döbbent rá, hogy az összes pénzét elbulizta, csak a 300.- Ft maradt
- ez esetben még meglehet, hogy most valóban dolgozik, (vagy legalábbis bement a munkahelyére), de akkor ott majd lesz valaki, akitől tud kölcsönkérni valamennyit, tehát megoldja.
No majd látjuk! (Vagy nem.)
Mintha sosem lettetek vona fiatalok! :)
Egy főiskolás koleszban gyakran megesik, de nem akarok ebbe belemenni. :)
Amúgy 300 Ft-ból nehéz. Egy kiló kenyér és párizsi, amennyi kijön. Esetleg sóskenyér is jöhet ha elfogy a hozzávaló.
És ahogy a többiek írták, nézz körül mit tudsz még megenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!