Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nincs időm reggelizni, hogyan...

Nincs időm reggelizni, hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés

Reggel nem tudok felkelni, mert keveset alszok, és emiatt nincs idő reggeliznem, csak berohanok csipás szemmel

a munkahelyre. Ahol későn végzek, és utána még dolgozok (, vagy filmeket nézek ha nincs már erőm) megpróbálva kihúzni a napot amennyire csak lehet, hiszen így se jut mindenre idő, amit aznap még meg akarok csinálni.

Nincs valami trükk amivel a reggelim megoldódna?

A korábban kelést nem tudom megoldalni. Ahhoz 2-3 órával korábban kéne lefeküdni, de az túl nagy ár 1 reggeliért...

2011. febr. 24. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Egy reggeliért tényleg túl nagy ár, az EGÉSZSÉGEDÉRT viszont nem.

2. Ha 15-20 percet reggelizel, miért kéne 2-3 órával korábban lefeküdni? 2-3 óra alatt egy ebédet meg lehet főzni (kétszer), nemhogy megenni egy szendvicset.

3. Ha minden kötél szakad, csináld meg este a szendvicset, rakd be a hűtőbe és vidd magaddal a munkahelyedre, 10-20 perc alatt felmelegszik a szobában, meg tudod enni újabb 10 perc alatt. Vagy akár menet közben.

4. Nem tudom, milyen trükkre gondoltál, én pl. szívesen megreggelizem helyetted, de az csak rajtam segít, rajtad nem.

2011. febr. 24. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Értékeld át kicsit a napod. Nálam tök jól bejött, hogy miért is kéne minden este két órát elszúrnom azért, hogy megnézzek egy filmet? Merthogy nem jut minden napra valóban jó film, a gyengébbekre meg minek pazaroljam az időm.

Igenis érdemes hétköznap korán lefeküdni, így másnap reggel van időd reggelizni.

Mondjuk én konkrétan a reggelire sajnálom az időt, kipakolni, megcsinálni, visszapakolni mindent egy vacak szendvicsért... így inkább ha reggel korán megyek, akkor útközben veszek péksütit, amit vagy a metrón, vagy már a gép előtt megeszem. Teljesen jó megoldás ez is :)

2011. febr. 24. 09:47
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Én viszont nem javaslom a péksütit, rettenetesen hízlal és egészségtelen. Változtatni csak akkor érdemes, ha jobbra változtatsz, mint ami van. Egy kakaós csiga vagy egy zacskó fornetti még rosszabb, mintha nem eszel semmit.
2011. febr. 24. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fél órával kel hamarabb felkelnem reggeliért, ennyi is elég, még kávét is tudok főzni.
2011. febr. 24. 09:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért a péksüti is sokkal jobb,mintha nem reggelizel. Este készítsd eé,amit reggel akarsz enni és vidd magaddal. Nálunk mindig van a fagyóban pogácsa vagy valamilyen kelt tészta. Reggel kiveszem a fagyóból,és egy perc alatt kimelegítem a mikróban.
2011. febr. 24. 10:01
 6/11 A kérdező kommentje:

Azért kell 2-3 órával korábban lefeküdnöm, mert csak akkor tudok magamtól felkelni, ha már jól kialudtam magam, vagy már annyira késő van, hogy mindjárt jön a busz, és rohannom kell, na akkor kibújok az ágyból bármilyen **ar is.

Nem tudom értitek-e. Úton nem tudok enni, mert nem Pesten lakok, ahol 1 óra a munkahelyre az út, hanem Szegeden, ahol 5 perc.

A munkahelyen meg nem szabad semmit csinálni, nagy a szigor és a stressz. ...sóhaj...

2011. febr. 24. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, erre milyen választ vársz?:D Egyél az úton, nem jó. Kelj fel hamarabb, nem jó. Egyél a munkahelyeden, nem jó.. Mást mi sem tudunk tanácsolni.
2011. febr. 24. 11:56
 8/11 A kérdező kommentje:
hát...nemtudom.... én csak.... :S
2011. febr. 24. 12:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak az a lényeg, hogy legyen valami a pocakodba (mindegy mi, mindegy egészséges vagy sem), akkor vegyél egy csomag kekszet, vágd zsebre, és mire beérsz a melóhelyre 5-öt-10-et be is kaphatsz belőle. Máris van valami a gyomrodban.

Mondjuk, ha bevásárolsz valamikor, akkor vegyél - jobbat nem tudok - kis rágcsikat, pl: jó reggelt keksz, cerbona szelet, joghurt stb, amik elfogyasztása kb. 2 perc.

emiatt korábban sem kell felkelned, és ettél is valamit.

Ennyi.

ui.: vásárolni azért van időd, ugye

2011. febr. 24. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:

gondolom a munkahelyed nem a szomszédban van, ergo valamilyen közlekedési eszközzel csak utazol odáig, amin azért be tudnál kapni pár falatot. Előző nap vegyél kaját.

Ha én reggel megeszek valami pékárut(legjobb a teljes kiőrlésű, de ha nem, akkor se legyen édes, mert nagyon megdobja a vércukrot, és egész nap éhes leszel), tejeskávét/joghurtot, valami gyümölcsöt. Ez tök, jó mert el vagyok vele csomó ideig:) Amúgy egy rántotta is meg van pár perc alatt.

2011. febr. 26. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!