A krinolint nyersen kell fogyasztani vagy főzve?
Figyelt kérdés
Régen volt szafaládé, azt nyersen ettük, de már nem látok sehol, csak krinolint, az hasonlít hozzá a legjobban. Mi a különbség a kettő között?2012. jún. 22. 21:59
1/4 anonim válasza:
Ugyan az. Én főzve jobban szeretem.
2/4 anonim válasza:
főzve eszem (max megkóstolod nyersen, ha nem ízlik megfőzöd)
3/4 anonim válasza:
A krinolin fűszere: a fekete bors, paprika és a fokhagyma.
A szafaládé fűszere: a feketebors, gyömbér, fokhagyma, paprika.
Hőkezelt, úgyhogy ehető nyersen is. Szafaládé is kapható.
4/4 anonim válasza:
Sokáig csak főztem (pár percig csak, mint a virslit).
Próbáljátok ki, hogy bő zsírban (olajban) hirtelen sütitek, ugyanúgy mustárral, esetleg majonézzel. Nyam-nyam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!