Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A krinolint nyersen kell...

A krinolint nyersen kell fogyasztani vagy főzve?

Figyelt kérdés
Régen volt szafaládé, azt nyersen ettük, de már nem látok sehol, csak krinolint, az hasonlít hozzá a legjobban. Mi a különbség a kettő között?
2012. jún. 22. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ugyan az. Én főzve jobban szeretem.
2012. jún. 22. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
főzve eszem (max megkóstolod nyersen, ha nem ízlik megfőzöd)
2012. jún. 22. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A krinolin fűszere: a fekete bors, paprika és a fokhagyma.

A szafaládé fűszere: a feketebors, gyömbér, fokhagyma, paprika.


Hőkezelt, úgyhogy ehető nyersen is. Szafaládé is kapható.

2012. jún. 22. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokáig csak főztem (pár percig csak, mint a virslit).

Próbáljátok ki, hogy bő zsírban (olajban) hirtelen sütitek, ugyanúgy mustárral, esetleg majonézzel. Nyam-nyam!

2012. jún. 23. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!