Ha foghúzás után nem szabad tejterméket fogyasztani, akkor érdemes kipróbálni rizs- vagy szójatejet?
Ezt még soha nem hallottam. Elég sokszor ittam foghúzás után tejet,de nem lett tőle semmi bajom.
Csak ma mindent tiltanak az okosok.
Én sem hallottam még, hogy nem lehet tejet inni, kizárólag itt a gyk-n terjedt el valamiért. De még ha igaz is lenne, hogy aznap nem ihatsz, másnap nyugodtan megihatod. 1 napot meg kibírsz.
Mellesleg: a boltban kapható összes tej pasztőrözött (hirtelen forralják és hűtik) és csírátlanított. Az "élőflóra" 60 fokon döglik... Úgyhogy megnyugodhatsz, a tejben egy fia élőflória nincs már. A joghurtban sem sok, hiába írják rá. Esetleg a háziban van, de a többiben csak elvétve.
ez hülyeség. Ezzel az erővel ne egyél semmit, hiszenmindenen van baktérium.Jaj, a nyáladban is van, azt is vezessük ki.
Igyál nyugodtan tejet
én orvosként ebben kételkednék.
ezzel az erővel - ahogy írtam - a nyáladat is ki kéne vezetni,hiszen több baktérium van bennemint egy liter tejben. és mindent csak forralva, forrón ihatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!