Szabad e a krinolint nyersen enni? Azaz úgy mint egy parizert, kenyérfalatokkal?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 14:58
1/12 anonim válasza:
Elvileg lehet, mert ez is - mint minden h
asonló kinézetü kolbász/virsliféle, már meg van abálva. De hidegen nem igazán jön ki az ize, ezért (is) jobb felmelegiteni - igazán fözni nem érdemes.
3/12 anonim válasza:
Szerintem még ízben sincs túl sok különbség a "nyers" párizsi és a krinolin között,de lehet hogy csak én érzem így.
4/12 anonim válasza:
Sok saláta alapanyaga a nyers krinolin. Tehát, eheted nyugodtan!
5/12 ava87 válasza:
Nyugodtan. Én a virslit szoktam nyersen enni :)
6/12 doboszoli válasza:
Teljesen főtt anyag, ehető "nyersen". A minősége más kérdés.
7/12 anonim válasza:
én is szeretem nyersen, jobban mint melegítve. az nem nyers, így semmi baj nem lehet belőle.
szokás dolga, hogy "nyersen vagy főve fogyasztják.én a virslit is megeszem főzés, illetve melegítés nélkül is, sőt a lecsókolbászt is megdézsmálom sütés előtt.
8/12 anonim válasza:
Főve is ugyanolyan mérgező. :D Szóval ahogy tetszik, hidegen inkább megeszem, ha muszáj.
9/12 anonim válasza:
Miért lenne "mérgező"? Csattanó maszlag van benne, vagy cián?
10/12 anonim válasza:
Én nem szeretem se a virslit, se a krinolint túlságosan, de ha eszem, akkor csakis sütve. Krinolin vékony karikára, kevés olajon ropogósra sütve, Virsli félbe, Hosszában beirdalva, közé sajt, sütőben kevés zsiradékkal megsütve. Főzve nem szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!